Recept na výbornou vanilkovou buchtu: Snadná a rychlá příprava!

Hledáte nějakou chutnou inspiraci na tento víkend a nechce se vám trávit zbytečně mnoho času v kuchyni? Pokud ano, vaše hledání je u konce! Dnes si společně přichystáme výbornou vanilkovou buchtu, která vás především osloví svou absolutně jednoduchou a časově nenáročnou přípravou.

Díky této snadné a rychlé přípravě se tato buchta hodí jako skvělé pohoštění při nečekaných návštěvách. Je také skvělým tipem na případnou snídani až do postele. Sami budete překvapeni, jak se po této dobrotě u vás doma jen zapráší. Dobře si tedy tento recept na výbornou vanilkovou buchtu uložte, neděláte jej rozhodně naposledy. Už se vám sbíhají sliny? Pojďme si tedy společně přichystat tento skvělý vanilkový dezert!

Pokud i vy máte svůj oblíbený recept a chcete se s námi o něj podělit, pak rozhodně navštivte naši facebookovou skupinu Prima kuchařka.

Recept na výbornou vanilkovou buchtu: Snadná a rychlá příprava!
Zdroj: Humormagazin.com

Co budeme potřebovat:

  • 4 ks vajec
  • lžíce vanilkové esence
  • 90 g cukru krystal
  • 60 g měkkého másla
  • 90 g hladké mouky
  • 50 ml vlažného mléka
  • moučkový cukr

Jak postupovat:

1) Začneme tím, že si z bílku vyšleháme sníh. Dáme stranou a pokračujeme tím, že si zbylé ingredience smícháme ve vedlejší míse. Vše důkladně promícháme.

2) Vymícháme dohladka. Poté začneme postupně přidávat sníh. Mícháme, dokud se nám vše nesjednotí.

3) Připravíme si pečící plech, který si vysteleme pečícím papírem. Poté těsto rovnoměrně vylijeme na plech.

4) Pečeme při 160 stupních zhruba hodinku. Po vychladnutí posypeme moučkovým cukrem. Máme hotovo!

Sdílejte tento recept na výbornou vanilkovou buchtu také s vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají. Můžete také navštívit náš další článek, kde naleznete recept na velikonočního beránka z tvarohového těsta.