Recept na nejchutnější vanilkový krém, který se hodí téměř ke všemu!

Období vánočního cukroví se nám pomalu ale jistě blíží. Právě proto jsme si pro vás připravili recept na nejchutnější vanilkový krém, který se hodí téměř ke všemu. Hledáte-li tedy inspiraci pro vaše dezerty či třeba krém k buchtičkám, pak jste tu na správném místě. Tento recept vás osloví svou snadnou a rychlou přípravou, zvládne ho tedy téměř každý.

Oslovil vás tento recept? Pojďme si tedy společně přichystat tento nejchutnější vanilkovým krém.

Pokud i vy máte svůj oblíbený recept a chcete se s námi o něj podělit, pak rozhodně navštivte naši facebookovou skupinu Prima kuchařka.

Zdroj: Ketkes.com

Co budeme potřebovat:

  • 425 ml mléka
  • 4 ks žloutků
  • půl šálku cukru krystal
  • vanilku

Jak postupovat:

1) Začneme tím, že si smícháme žloutky s cukrem, poté přidáme vanilku. Směs zahříváme na mírném plamenu a za stálého míchání přidáváme mléko. Jakmile nám krém začne houstnout, stále mícháme.

2) Pokud nám krém už nestéká z vařečky, tak jej můžeme odstavit z plamene. Poté stačí už jen nechat vychladnout a máme hotovo.

Přejeme dobrou chuť!

Sdílejte tento recept na nejchutnější vanilkový krém, který se hodí téměř ke všemu také s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají. Můžete také navštívit náš další článek, kde naleznete recept na výbornou dvoubarevnou bábovku.

Zdroj receptu: Ketkes.com