
Vynikající slovenská pomazánka, která nikdy nezklame. Tato tradiční brynzová pomazánka se skvěle hodí k čerstvému pečivu. Na nic nečekejte a vrhněte se do příprav, než bude pozdě, zvládne to každý začínající kuchař i kuchařka!
Co budeme potřebovat:
- 150 g brynzy
- 100 g taveného sýra
- 80 g másla
- 1 ks větší cibule
- podle chuti sůl, podle chuti mletý černý pepř, podle chuti mletá červená paprika,
- podle chuti pažitka
Jak budeme postupovat:
1. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Dejte ji do mísy s brynzou, taveným sýrem a máslem. Vše dobře promíchejte. Pak přidejte sůl, mletý černý pepř, mletou červenou papriku a pažitku podle chuti.
Přečtěte si také:
- Jednoduchý recept na skvělé domácí pečivo – Vyzkoušejte tyto nadýchané houstičky!
- Vepřový perkelt pečený v troubě – poctivý oběd s vůní papriky a cibule
- Makový chlebíček s citronovou polevou
- Blesk z čistého nebe: Jak jedlá soda vyřeší ty nejhorší pachy a špínu za několik minut
- Recept na kuřecí prsa zapečená na smetaně s brambory













































