Fantastická dvoubarevná bábovka s tvarohem – To musíte vyzkoušet!

Dnešní recept na chutnou dvoubarevnou bábovku s tvarohem, jsme si vypůjčili v naší facebookové skupině Prima kuchařka od naší čtenářky Pavly Mrázové, tímto jí děkujeme. V této skupině se s námi můžete také podělit o váš oblíbený recept. Stačí přidat hezkou fotku i s ingrediencemi a postupem. My tento recept zařadíme do našeho receptového magazínu. Také se můžete s námi a dalšími čtenáři této skupiny podělit o to, co máte dnes k obědu nebo jaké pohoštění chystáte na narozeninovou oslavu.

Nyní ale už zpět k dnešnímu receptu. Příprava této bábovky je velice snadná a časově nenáročná. Zvládne ji připravit tedy téměř každý kuchařský začátečník. Oslovil vás tento recept? Pojďme si tedy společně přichystat tuto chutnou dvoubarevnou bábovku s tvarohem.

Pokud i vy máte svůj oblíbený recept a chcete se s námi o něj podělit, pak rozhodně navštivte naši facebookovou skupinu Prima kuchařka.

Recept na dvoubarevnou bábovku s tvarohem
Zdroj: Primainspirace.cz

Co budeme potřebovat na dvoubarevnou bábovku:

  • 250 g hery
  • 200 g moučkového cukru
  • 3 ks vajec
  • 250 g tvarohu
  • 250 g polohrubé mouky
  • 1 sáček prášku do pečiva
  • 1 sáček vanilkového cukru
  • 2 PL kakaa

Jak postupovat:

1) Začneme tím, že si smícháme všechny sypké suroviny. Postupně přidáme 3 žloutky, tvaroh a rozpuštěnou heru. Důkladně vyšleháme.

2) Nyní do směsi přidáme vyšlehaný bílkový sníh. Těsto rozdělíme na dvě poloviny a do jedné přidáme kakao. Opět důkladně promícháme.

3) Nakonec stačí už jen umístit do bábovkové formy. Pečeme zvolna zhruba 45 minut. Máme hotovo!

Krásně naaranžovaná fotka od naší čtenářky.
Krásně naaranžovaná fotka od naší čtenářky.                       Zdroj: Prima Kuchařka

Přejeme Vám dobrou chuť!

Vyzkoušeli jste tento skvělý recept? Podělte se s námi o výsledek. Vyfoťte Váš výtvor a zašlete nám ho na náš email primainspirace@email.cz. Děkujeme

Sdílejte tento recept na skvělou dvoubarevnou bábovku s tvarohem také s vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají. Můžete také navštívit náš další článek, kde naleznete recept na domácí korpus.