
Tato domácí hermelínová pomazánka s čerstvým chlebem je vhodná na snídani, svačinu nebo jako předkrm. Hermelín dodává výraznou chuť a sýrový charakter, majonéza a pomazánkové máslo zajistí krémovou konzistenci a výbornou mazlavost. Tuto pomazánku si můžete připravit rychle a snadno a určitě potěší vaše chuťové buňky.
Pokud i vy máte svůj oblíbený recept, rozhodně nám o něm napište do naší facebookové skupiny Prima kuchařka a navštivte také skupinu Prima Inspirace, kde najdete každý den spoustu skvělých receptů.Pokud hledáte nějakou další dobrotu, určitě vyzkoušejte vynikající plněný hermelín v listovém těstě s anglickou slaninou.
Domácí hermelínová pomazánka s čerstvým chlebem
Co budeme potřebovat:
- 1 hermelín nahrubo nastrouhaný
- 1 pomazánkové máslo
- 1 vejce nahrubo nastrouhané
- 3 lžíce majonézy
- 1 lžička hořčice
- 1 cibule najemno nakrájená
- šunka
- sůl a pepř podle chuti
Jak budeme postupovat:
1. Do mísy dejte nastrouhaný hermelín, pomazánkové máslo a nastrouhané vejce.
2. Přidejte 3 lžíce majonézy, lžičku hořčice a najemno nakrájenou cibuli.
3. Přidejte na kostičky nakrájenou šunku a promíchejte.
4. Ochutnejte a podle potřeby osolte a opepřete. Hotovo!
Dobrou chuť!
Navštivte také naši facebookovou skupinu Inspirace na slané recepty, kde najdete každý den skvělé tipy na slaná jídla!
Připravte si k ní:
Přečtěte si také:
- Už nikdy nekupujte nový! Tajemství, jak otevřít „jednorázový“ mlýnek na koření: Používejte ho donekonečna
- Nejlepší nadýchaný dezert: Snadný recept s vanilkovým krémem a šlehačkou
- Kouzelný podzim u vás doma! Inspirace: Co všechno lze vytvořit z obyčejných šišek
- Piškot s jahodovým krémem a morušemi: Recept na vláčný a svěží dezert
- Odstranění přichycené mastnoty z trouby a pánví: Rychlý trik s domácími surovinami