Domácí hermelínová pomazánka s čerstvým chlebem

Tato domácí hermelínová pomazánka s čerstvým chlebem je vhodná na snídani, svačinu nebo jako předkrm. Hermelín dodává výraznou chuť a sýrový charakter, majonéza a pomazánkové máslo zajistí krémovou konzistenci a výbornou mazlavost. Tuto pomazánku si můžete připravit rychle a snadno a určitě potěší vaše chuťové buňky.

Pokud i vy máte svůj oblíbený recept, rozhodně nám o něm napište do naší facebookové skupiny Prima kuchařka a navštivte také skupinu Prima Inspirace, kde najdete každý den spoustu skvělých receptů.
domácí hermelínová pomazánka s čerstvým chlebem
Zdroj: Jana Spurná

Pokud hledáte nějakou další dobrotu, určitě vyzkoušejte vynikající plněný hermelín v listovém těstě s anglickou slaninou.

Domácí hermelínová pomazánka s čerstvým chlebem

Co budeme potřebovat:

  • 1 hermelín nahrubo nastrouhaný
  • 1 pomazánkové máslo
  • 1 vejce nahrubo nastrouhané
  • 3 lžíce majonézy
  • 1 lžička hořčice
  • 1 cibule najemno nakrájená
  • šunka
  • sůl a pepř podle chuti


Jak budeme postupovat:

1. Do mísy dejte nastrouhaný hermelín, pomazánkové máslo a nastrouhané vejce.

2. Přidejte 3 lžíce majonézy, lžičku hořčice a najemno nakrájenou cibuli.

3. Přidejte na kostičky nakrájenou šunku a promíchejte.

4. Ochutnejte a podle potřeby osolte a opepřete. Hotovo!

Dobrou chuť!

Navštivte také naši facebookovou skupinu Inspirace na slané recepty, kde najdete každý den skvělé tipy na slaná jídla.


 

Připravte si k ní:

Upečte si domácí pšenično-žitný chléb