
Jaké by to byly Vánoce bez rohlíčků? Klasika mezi cukrovím by vám na štědrovečerní tabuli určitě neměla chybět. V dnešním článku se podíváme, jak si připravit nejlepší rohlíčky podle Dani Elle.
Co budeme potřebovat:
- 300g hladké mouky
- 40g moučkového cukru
- 100g mletých vlašských ořechů
- 200g másla
- 2 žloutky
- citrónová kůra
Co budeme potřebovat:
1) Ze suroviny vypracujeme těsto, které necháme odpočinout.
2) Z těsta vytvoříme rohlíčky, které dáme péct na plech vystlaný pečícím papírem na 180 stupňů cca 10 min.
3) Nakonec už jen stačí posypat moučkovým cukrem.
DOPORUČUJEME: Pařížské tyčinky
Přejeme Vám dobrou chuť.
Přečtěte si také:
- Babiččina domácí sekaná: Recept na nejlepší a nejšťavnatější maso
- Rychlý perník s čokoládovou polevou a kokosem: Vláčný recept na plech
- Vepřová kotleta na houbách s rýží: Recept na šťavnaté dušené maso
- Lotus řezy s vanilkovým pudinkem: Recept na nebesky dobrý dezert
- Tradiční máslová vánočka jako od babičky: Krok za krokem k dokonalosti










































