Zorganizujte letní posezení s přáteli: TOP 3 tipy na program

Přemýšlíte, jak strávit horké letní dny? Pozvěte přátele a naplánujte skvěl společný program u vás na zahradě. Zaručeně se zabaví všichni.
Zdroj: www.pexels.com

Možná je to už dávno, co jste se setkali s přáteli. Kdy to napravit, když ne během léta? V létě má přeci každý o něco více volna. Využijte to a pozvěte přátele strávit den přímo u vás na zahradě.

Nevíte, jaké aktivity vymyslet? S těmi to se trefíte do vkusu všech. Stejně tak i s tím, když na přivítanou připravíte míchané nápoje.

Zdroj: www.pexels.com


Dobroty z grilu

Léto a grilování k sobě bezpochyby patří. Ještě jste neodstartovali grilovací sezónu u vás doma? Teď je nejvyšší čas. Voňavé dobroty z grilu odmítne jenom málokdo. A navíc, jíst na čerstvém vzduchu je více než příjemné.

Grilovat můžete doslova všechno od zeleniny až po různé druhy masa. Záleží jenom od chutí vašich hostů a té vaší. Připravené pokrmy ještě doplňte nejrůznějšími saláty. A o jednoduchý a chutný oběd či večeři máte postaráno.

Zdroj: www.pexels.com

Bazénová party

Mnozí si slunečné dny doslova nedokáží představit bez koupání se v bazénu. Patříte k nim vy i vaši přátelé? V tom případě je to jasné – zorganizujte pool party. Jestli už se budete koupat všichni, nebo jenom část a zbytek opalovat, určitě si tento čas užijete všichni.

Na trávníku rozložte deky a lehátka. Každý by měl mít své pohodlné místo, kde může jenom tak oddechovat nebo se slunit.

A co jídlo? To grilované se k bazénové party hodí výborně. Chutnou alternativou jsou nakrájené různé druhy ovoce.

Zdroj: www.pexels.com

Letní kino

Říkáte si, jak zakončit tento skvělý den? Výbornou tečkou na závěr bude letní kino přímo u vás na zahradě. Jak na to? Nejdříve vyberte místo, kde budete sedět a kde promítat film.

A teď to nejnutnější, samotné plátno. Máte několik možností. Zvolit můžete bílé prostěradlo, které připevníte například mezi stromy. Chcete takto sledovat filmy venku častěji? Investujte do originálního přenosného plátna s příslušenstvím. Zážitek ze sledování filmů tak bude ještě lepší.

No, a nakonec výběr filmu. Udělejte ho společně s přáteli, aby byli všichni spokojeni.

Zdroj: www.pexels.com

Tohle byly naše univerzální tipy na program s přáteli. Myslíme si, že takto strávený den se bude líbit všem.

Náš tip na závěr: Udělejte ze společných setkání tradici a organizujte je pravidelně. Jednou u vás, pak u někoho jiného z vaší party. Bude to skvělý způsob odreagování se od běžných povinností a strávení volného času.