Módní dívčí krátké legíny – které si vybrat do školy?

Pokud chcete, aby se vaše děti ve škole cítily pohodlně, můžete jim do šatníku pořídit i trendy dívčí legíny. Ty jsou totiž nejen vysoce módní, ale také velmi komfortní. Na následujících řádcích si prozradíme, podle jakých kritérií legíny vybírat, ale také to, s čím je kombinovat, aby byl dívčí outfit vyšperkovaný do posledního malého detailu.

Podle jakých kritérií vybírat módní dívčí krátké legíny?

Dívčí krátké legíny mohou mít mnoho podob. Na trhu najdeme kousky v různých barvách a střizích. Velké oblibě se těší především legíny v slim fit střihu. Ty totiž sedí dívkám perfektně na tělo. Samozřejmě však musíte vybrat správnou velikost tohoto módního oblečení. Pokud nakupujete na e-shopu, vezměte si na pomoc krejčovský metr. V módě jsou zejména kouksy s tzv. vysokým pasem. Z tohoto důvodu pečlivě změřte obvod dívčího pasu, boků a stehen. Naměřené výsledky nezapomeňte porovnat také s velikostní tabulkou vybraného výrobce. Různé značky mají totiž nuance v číslování. In budou v letošní sezóně zejména modely legín z přírodních materiálů. Ty jsou totiž příjemné na dotek a také jsou tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života není cizí velkým světovým módním značkám. Dívky tak mají z čeho vybírat.

Jaké barvy, vzory nebo motivy budou in?

Letos budou hrát prim přírodní a pastelové tóny barev. Růžové, modré i pistáciové dívčí krátké legíny tak budou v letošním roce dobrou volbou. Vsadit však mohou dívky i na černou nebo na bílou klasiku. Jedná se totiž o barvy univerzální, které z módy nevychází. Co se týče vzorů a motivů, budou v módě ty květinové a zvířecí. Co vyzkoušet do školy krátké dívčí leopardí legíny? Malé i mladé slečny v nich budou nepřehlédnutelné! Do popředí se dostává také batika. Batikované krátké dívčí legíny ve stylu tie dye mají také něco do sebe.

S jakým dalším oblečením krátké dívčí legíny kombinovat?

Stylové krátké legíny pro dívky mohou slečny kombinovat s celou řadou dalšího oblečení. Hodit se budou k trendy crop topu nebo k tank topu. Doplnit jimi mohou dívky i outfit s tričkem s potiskem. Stylové dívčí legíny se hodí také do sportovně laděných outfitů. Na trhu jsou dívkám k mání i tzv. cyklistické legíny. Ty mohou dívky využít i ve školním prostředí v tělesné výchově nebo v rámci pobytu v přírodě.

Tento příspěvek je sponzorován společností OTCF Czech Republic s.r.o.