Dětská obuv, která nikdy nevyjde z módy

Jestliže hledáte obuv pro děti, určitě víte, že musíte vybírat nejen trendy, ale také pohodlné kousky. Dětská chodidla jsou stále ve vývoji a je tedy velmi důležité přihlédnou k různým aspektům. Na následujících řádcích si povíme, jaké modely dětské obuvi jsou vždy sázkou na jistotu. Čtěte a inspirujte se!
Podle jakých parametrů vybírat dětské boty?

Boty pro děti musí splňovat několik základních parametrů. Měly by být dobře odpružené, aby zvládly správně tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Také bude dobré, když budou mít dětské boty odolný svršek a když budou dostatečně prodyšné. Díky tomu se nebudou dětem potit chodidla. Co se týče sandálů, vsaďte vždy nejlépe na kousky s uzavřenou špičkou. Celkově je uzavřená obuv pro děti bezpečnější a ve výsledku i pohodlnější. Dětské boty můžete vybírat i podle zapínání. Pro mladší děti jsou vždy dobré kousky na suchý zip. Naopak starší děti mohou sáhnout i po šněrovacích modelech. Ty budou letos zvláště v kurzu. Šněrovací obuv je však na trhu ověřenou stálicí. Kvalitní a zároveň trendy dětské boty pro chlapce i pro dívky najdete i na e-shopu CCC. Tady si přijde na své i ten nejnáročnější malý zákazník.

Jaké modely dětské obuvi nevychází z módy?

Dětské boty mohou mít mnoho podob. U dětí nic nezkazíte kvalitními sneakersy. Ty už jsou nějaký ten pátek v kurzu. Volit je můžete v různém provedení. In budou nejen kotníkové, ale také nízké dětské tenisky. Dobrou volbou budou také dětské sneakersy na robustní platformě. Děti dále milují boty s blikajícími prvky. Tyto modely jsou aktivovány, když se dítě rozejde či proběhne. Pro malé slečny budou dobrou volbou kožené kozačky. Celkově je kožená obuv pro děti velmi vhodná. Modely dětské obuvi z pravé kůže se totiž výborně přizpůsobí dětským chodidlům. Modely dětské kožené obuvi jsou i prodyšné a zároveň zahřejí. Ke kvalitní kožené dětské obuvi nezapomeňte přikoupit také impregnaci, ochranný krém v neutrální barvě a čistící pěnu, gel nebo pastu. Díky tomuto triu budou dětské boty vypadat i po delší době nošení stále jako nové. A to už za trochu snahy přeci jen stojí. Výše zmíněné modely obuvi pro děti jsou dostupné pro rodiče a pro jejich ratolesti i v kamenných prodejnách CCC. Výběr je tu široký a určitě si tak z nabízených modelů dětské obuvi vybere kousek podle gusta i vaše dítě!

Jaký design dětské obuvi bude vždy in?

Také děti se chtějí líbit. Děti mladšího věku často s oblibou sáhnou po obuvi s potiskem. In jsou nejrůznější pohádkové postavičky či seriálové motivy. Chlapci milují draky, autíčka či motorky. Malé slečny zase mnohdy sáhnou po botách s princeznami či s jednorožci. Co se týče barev, můžete u dětí volit decentní přírodní, ale i výraznější barvy, jako je svítivě žlutá nebo rudá. U dětských zákazníků jsou oblíbené i pestrobarevné modely. Z módy jen tak nevyjde černo červená kombinace. V této kontrastní barvě vaše děti jen tak nezapadnou. Dětské boty ve výše zmíněném barevném provedení a designu seženete také v obchodech CCC. Možností je mnoho a bude tak záležet zejména na vkusu vaší ratolesti.