Úžasné dětské postele! Viz příklady

Společný spánek mezi dítětem a jeho rodiči podporuje pocit bezpečí a buduje blízkost. V určité fázi je však čas naučit dítě spát ve vlastní posteli. Není to vždy jednoduché. Jedním z osvědčených způsobů je pořídit postel, která bude pro dítě prostě atraktivní a bude ho povzbuzovat k samostatnému spánku. Objevte úžasné dětské postele, které budou pro tuto roli jako stvořené!

Úžasné dětské postele

Pro malé dítě je velmi důležitý vzhled věcí, které používá. Výrobci toho využívají různými způsoby, vznikají například zubní kartáčky ve tvaru medvídka, talíře s pohádkovými motivy, ale i nevšední postele. Mohou být klíčem k tomu, aby se vaše dítě naučilo spát se svými rodiči bez pláče a mnoha bezesných nocí. Seznamte se s nevšedními dětskými postelemi, ve kterých bude vaše ratolest spát s radostí.

Auto s postelí pro děti

Obvykle chlapci projevují zájem o motorismus již od útlého věku. Perfektním nápadem pro malého automobilového nadšence může být postel ve tvaru závodního auta. Jedná se o skutečný hit mezi vybavením dětských pokojů, který zaujme svou originalitou a nikdy nevyjde z módy. Dítě v něm může nejen spát, ale také si užít čas hraním nebo učením.

Auto s postelí pro děti lze zakoupit mimo jiné na Dobresny.cz. Jedná se o model, který se nezaměřuje na atraktivní vzhled, ale také na bezpečnost. To se odráží ve vysokých bocích auta, které účinně chrání před nechtěným vypadnutím při spánku. Tento nábytek je dostupný v různých rozměrech – 140×70, 160×80 nebo 180×90 a také v mnoha barvách. Vyplatí se nechat dítě rozhodnout o barvě postele, abyste měli jistotu, že vybraný model bude vyhovovat jeho vkusu.

Dětská postel „House”

Auto s dětskou postelí není jediným příkladem nábytku s neobvyklým tvarem. Mezi nejmenšími jsou také velmi oblíbené postele, ve kterých má rám podobu domečku. Celý je vyroben z krásného borovicového dřeva, které mu dodává mimořádně designový vzhled a vytváří útulnou atmosféru. Tento materiál se také promítá do vynikající odolnosti. Postel se může stát místem pro spaní, ale i pro zábavu, a to tím spíše, že její konstrukce umožňuje na ni libovolně zavěsit další dekorativní prvky nebo závěsy, které z postele během pár okamžiků udělají konstrukci připomínající stan nebo podnož. .

Dotyčná postel na Dobresny.cz je dostupná v různých variantách. Verze bez šuplíku jsou nízké, což dítěti maximálně usnadňuje vstup do postele, verze se šuplíky jsou o něco vyšší, ale poskytují prostor pro uložení lůžkovin. Pořídit si můžete i dětské patrové postele “House”, které mají potisk s pohádkovým motivem na celé boční stěně a výřez pro vstup do nejnižší postele, který vytváří zajímavý vizuální efekt.

Pohádková postel LUCKY

Pokud se vaše dítě rádo dívá na některou ze slavných, moderních pohádek, pořídit dětskou postel s potiskem odkazujícím na její postavy může být volské oko. Jedná se o kus nábytku, který bude perfektně fungovat jak pro dívky, tak pro chlapce. Vše záleží na verzi, kterou si vybereme, a výběr v obchodě Dobresny.cz je opravdu velký. Najdete zde mimo jiné: postele s pohádkovými motivy jako např.

  • Mickey Mouse
  • Tlapková patrola
  • Ledová země
  • Auta
  • Ahoj koťátko
  • Můj malý poník

U každého modelu je potisk dobře viditelný, protože pokrývá celou boční desku postele z obou stran. Zbytek nábytku je však v neutrální, bílé barvě, takže jej lze snadno sladit prakticky s jakýmkoliv designem interiéru. Velkou předností prezentovaných dětských postelí je také zábradlí, které chrání před vypadnutím a výsuvná zásuvka na lůžkoviny, kterou i menší dítě otevře, aniž by se muselo zvedat a zápasit. Nábytek je extrémně odolný a celý potisk je proti poškození chráněn vrstvou bezzápachového laku. Dobresny.cz nabízí také patrové postele s potisky.

Udělejte svému dítěti radost tím, že mu koupíte postel, o které sní! Pamatujte, že kromě kvalitních a moderních dětských postelí nabízí Dobresny.cz také pohodlné matrace s voděodolným potahem, které skvěle ochrání před nočním pomočováním či nechtěným politím nápojem. Veškeré objednané produkty vám doručíme zdarma přímo domů během několika pracovních dnů!