TOP 5 výrobců golfových bagů – který je nejlepší koupit a proč?

Mnoho vynikajících modelů upoutá pozornost svým profesionálním zpracováním a funkčností. Který si tedy vybrat? Mezi světovými značkami vyrábějícími golfové bagy si několik z nich zaslouží zvláštní uznání.

Výběr golfových bagů na trhu je velmi široký.

Pětici nejlepších otevírá TaylorMade, značka, která si dává záležet na každém detailu svých golfových bagů. Promyšlená konstrukce s velkým počtem přihrádek s měkkou velurovou úpravou, kapsy na drobnosti, větrání, profesionální design – jedním slovem vše, co od golfových bagů očekáváme, tvoří úspěch TaylorMade. Další společností, jejíž golfové bagy nelze přehlédnout, je známá japonská Mizuno Golf. Také Mizuno dbá na funkčnost, stejně jako na snížení hmotnosti golfového bagu. Tyto ultralehké bagy jsou senzační pro přenášení celých sad golfových holí. Skvělý vzhled a praktický interiér, co víc potřebujete? Golfový bag od špičkového výrobce jistě splní očekávání i těch nejnáročnějších golfistů.

Jakou značku golfového bagu si vybrat?

Třetí senzační značkou vyrábějící golfové bagy je Callaway. Kvalitou se neliší od značek TaylorMade a Mizuno, golfové bagy Callaway v sobě spojují funkčnost, kapacitu a krásný design. Voděodolné golfové bagy Callaway se osvědčí za každého počasí, navíc se do nich vejdou nejen golfové hole, ale i oblečení na převlečení nebo obuv. Další značkou v první pětce výrobců golfových bagů je Titleist. Pohodlné golfové bagy v elegantním designu vytvořené bez kompromisů jsou pevné, odolné, robustní, prostorné i nepromokavé. Seznam nejlepších výrobců golfových bagů uzavírá Wilson Staff – značka, o které slyšel každý hráč golfu. Velká pozornost věnovaná každému parametru i v případě golfových bagů opět dokazuje, že Wilson Staff umí vytvářet sportovní vybavení jako málokdo jiný. Hledáme-li pro sebe ideální golfový bag, který bude jednak dobře fungovat na golfovém hřišti, jednak splní všechna naše individuální očekávání, vyplatí se podívat se nejprve na výrobky těchto pěti značek.