Vánoce v barvách roku 2023

Každoročně velmi oblíbená vánoční výstava v německém Frankfurtu ani letos nezklamala a nadmíru splnila naše očekávání. Nejenže odprezentovala nejnovější trendy, ale odhalila také barvu roku 2023.
vánoce v barvách roku 2023

Vánoční výzdoba podle nejnovějších trendů

Vánoční výzdoba i jiné designy podléhá módním trendům, které se každým rokem mění. Cílem naší návštěvy mimo jiné bylo zjistit, jaká barva bude dominovat nadcházející sezóně. Prozradíme vám, že za barvu roku 2023 byla vyhlášena barva nabitá energií – Viva magenta. Nic vám to neříká? Magenta je hrou odstínem růžové, fialové a červené. Přestože je to velmi intenzivní barva, má elegantní nádech a do domova přinese jiskru. Nás jednoznačně chytila za srdce. A co vy, patříte k těm, kteří preferují léty ověřenou klasiku? Nebo se naopak nebojíte jasných barev, máte chuť experimentovat a vždy držíte krok s módními trendy?

vánoce v barvách roku 2023

Jedinečné umělé vánoční stromky a moderní vánoční ozdoby

K symbolu Vánoc patří nepochybně ozdobený vánoční stromeček. Nejnovějšími trendy prezentovanými na veletrhu jsou originální umělé vánoční stromky, které svým realistickým vzhledem zapadnou do každého stylu as moderními vánočními ozdobami vytvoří harmonický celek. Méně tradičními byly vystavovány speciální kousky jako barevné vánoční stromky v nejrůznějších barvách, kde samozřejmě nemohla chybět ani výrazná růžová.

vánoce v barvách roku 2023

Elegantní a moderní bílý vánoční stromek

Pastvou pro oči byl stromek s výzdobou v barvě magenta. Ta byla ohromující sladěná s kombinací bílé, zlaté a krémové. Nepřehlédnutelné byly sytě růžové vánoční koule ozdobené se třpytícími se flitry, drobnými pestrobarevnými kuličkami nebo zlatými aplikacemi. Výzdoba byla doplněna originálními vánočními dekoracemi ve tvaru prasátka, jednorožce či autíčka.

vánoce v barvách roku 2023

Vánoční stromek zahalený do růžové

Jednoznačně výjimečná a nápaditá byla bonbonovo – růžová výzdoba. Působila opravdu impozantně s kombinací mentolové. Doslova na snězení byly ozdoby na zavěšení ve tvaru muffinů, lillipop lízátka, barvené donuty a samozřejmě nechyběl perníček. Vyjímaly se zde opravdu nápadité růžové ozdoby na zavěšení ve tvaru láhve Rosé. Dekorace láhve s nápisem Rosé every day dostala i nás. A co oslovilo Vás? Zůstanete u tradičních barev nebo se blýsknete efektními novinkami?

vánoce v barvách roku 2023