Darujte pod stromeček pánskou kosmetiku, co má koule

Hledáte inspiraci na dárek pro muže, který nezklame? Něco originálního a ideálně s kupou pozitivních hodnocení? Určitě nepřehlédněte Angry Beards, značku kosmetiky pro chlapy. Není totiž kosmetika jako kosmetika. Černé zlato, jak svým výrobkům „nasraní vousáči“ s láskou říkají, nenechá pod stromečkem žádného muže v klidu. Funkční kosmetika, která jednoduše dělá, co má, k tomu prémiové balení a komunikace v podmanivě chlapském stylu. Jak jednou značku, kterou vychvalují desítky tisíc spokojených zákazníků a zákaznic, objevíte, máte o vánoční dárky pro muže ve svém okolí postaráno. 

darujte pod stromeček pánskou kosmetiku, co má koule
Zdroj: angrybeards.cz

Kdo jsou Angry Beards?

Firma Angry Beards je na českém trhu od roku 2017. Třebíčská značka pánské kosmetiky se zaměřuje na přípravky na vousy, vlasy a slávu sklízí především řada intimních přípravků na kule a nově také na nohy. Jejich komunikaci poznáte snadno, svým zákazníkům zásadně tykají, nebojí se věci říkat na rovinu a gang věrných „borců a jejich žab“ je za to miluje.

U každého výrobku na jejich webu najdete zástupy spokojených hodnocení, která černé zlato od Angry Beards doporučují jako dárek především díky propracovanému balení prošpikovanému originalitou a návykové kvalitě, kvůli které se muži pro engrybírdí kosmetiku rádi vrací.

Jaký dárek vybrat pro chlapa?

Výběr dárku pro muže není žádná věda, když víte, po čem sáhnout. Kvalitní kosmetika vyrobená v Česku, unikátní nabídka vůní a působivé balení jsou v tomto ohledu sázkou na jistotu. Vybrali jsme pro vás 4 originální dárky a dárkové sady, kterými o Vánocích příjemně překvapíte jakéhokoliv muže ve svém okolí.

A kdyby vám naše inspirace nestačila, tady najdete tři dodatečné tipy na dárky pro muže.

1. Sada Calm Balls

Na sociálních sítích a internetu obecně sklízí obrovskou vlnu popularity tajemný Antistick, pánský sportovní lubrikant na kule. Nedostatečná volnost pohybu při sportu je pro muže očividně dobře skrývaným problémem. Přípravek schopný odstranit problémy s lepením intimních partií ke stehnům proto po prvním použití hromadně zařazují mezi každodenní kosmetiku.

 

Jako vánoční dárek by samotný Antistick mohl být trochu málo, proto doporučujeme sáhnout po sadě výrobků Calm Balls, česky tedy „kule v klidu“. Kromě sportovního lubrikantu v ní najdete i intimní deodorant Antisweat a vybrat si můžete ze dvou dárkových variant. Tou první je sada s humorným cestovním pytlem, druhou potom sada s boxerkami pyšnícími se technologií Balls Holder. Po rychlém výzkumu se ukázalo, že za komplikovaným názvem se skrývá jednoduchá přepážka, za kterou muž přehodí šourek, aby zabránil jeho lepení a přehřívání. Každopádně se zdá, že to funguje dokonale, v komentářích se fanoušci Angry Beards svěřují, že boxerek nakoupili tolik, aby jiné trenky už nosit nemuseli.

2. Přípravky pro růst vousů

Jak název značky napovídá, na své si u ní přijdou hlavně vousáči. Pokud se ve vašem okolí vyskytuje vyložený Krakonoš nebo aspoň někdo s fešně střiženým strništěm, určitě mu uděláte radost přípravky na vousy. Pro univerzální údržbu se dokonale hodí oleje na vousy, které u Angry Beards najdete hned v pěti zajímavých vůních od těžkých kořenitých až po osvěžující citrusové.Ideálním dárkem se zdá být opět dárkově zabalená sada, ve které je kromě oleje i balzám, šampon a vosk, takže kromě výživy a hydratace tímto dárkem vyřešíte i mytí a u delších vousů i případný styling. A pokud tomu vašemu vousy růst nechtějí, ale on sní o plnovousu až na prsa, překvapte ho sadou pro podporu růstu vousů, ve které najde promakaný Beard Doping a růst vybičuje k maximu masážním Beard Rollerem.

3. Parfémy MORE

Pokud mezi dárky vašeho muže nesmí každoročně chybět nový parfém, mohly by vás oslovit engrybírdí parfémy MORE. Patří k silnějším – jelikož obsahují téměř 40 % vonné složky, vonět vydrží opravdu dlouho. Vybrat si můžete ze dvou vůní: Twofinger a Jack Saloon. Obě pečlivě propracované, plné exotických složek jako je oblíbené santalové dřevo, překvapivá vanilka nebo vzrušující pačule.

U parfémů je vždy nejlepší vyzkoušet tester, který na stránkách Angry Beards pořídíte za 39 korun. Balení a lahvičky samotných parfémů vás oslní svou prémiovostí, stačí jen mašle a můžete s nimi rovnou pod stromek.

4. Engrybírdí stylové doplňky

Ne každý muž sní o kosmetice k Vánocům. Ne každý muž si sprchový gel pod stromečkem vykládá jako důkaz lásky. V takovém případě se svezte na vlně popularity a zkuste některý z doplňků, které s kosmetikou nemusí skoro vůbec souviset.

Kvalitní stylové oblečení, pásky, peněženky nebo různé čepice mohou být do gangu naštvaných vousáčů první vstupenkou. A jak kouzlu naštvaného gangu jednou propadne, kosmetiku si začne objednávat sám. Nebo se na ni minimálně nebude příští rok dívat skrz prsty.

Každou chvíli něco nového

Jestli jsme se vám do vkusu v žádném bodu netrefili, i tak vám doporučujeme značku Angry Beards sledovat na Facebooku a Instagramu nebo se přihlásit k odběru jejich pravidelného newsletteru. Novinky v sortimentu pravidelně přibývají formou tzv. dropů, kdy značka na trh zavádí nové kosmetické přípravky, ale do prodeje posílá i zmíněné doplňky, kterých jsou velmi často jen velmi limitovaná množství. S trochou trpělivosti se tam jistě objeví něco neodolatelného i pro vás, ať už hledáte dárek pro tátu, bráchu, strýce, kolegu v práci, kamaráda, partnera, nebo své dospívající syny.

Propracovaná zábavná komunikace, pečlivě navržené kosmetické výrobky a bezchybné balení. Recept na dárek, co potěší každého chlapa, který o sebe alespoň malinko dbá.