Přestavba dodávky na vlastní karavan nemusí být složitá – 40+ inspirací

Na nový obytný vůz se někdy čeká i dva roky. Když si však přestavíte starší dodávku na karavan, nebudete muset čekat tak dlouho a budete mít k dispozici vybavení podle svého vkusu. Když si projdete zkušenosti lidí s přestavbou, je jasné, že se vejdete do několika tisíc včetně ceny vozidla.

Prohlédněte si originální obytné vozy v naší galerii. Přestavba dodávky na obytný vůz je v poslední době velmi populární.

Další skvělé inspirace pro tvoření do Vaší domácnosti naleznete na naší facebookové stránce Prima Inspirace.

Mnoho lidí začalo cestovat nebo žít v dodávce. Díky internetu a práci online mohou pracovat odkudkoli. Přestavba dodávky na obytný vůz je časově náročná, ale vynaložená práce se vyplatí. A tito cestovatelé to dobře vědí. Začněte pracovat z dodávky.

Jaký typ dodávky je vhodný pro přestavbu?

To je velmi důležitá otázka, která rozhodne o všem. Dodávku můžete přestavět, abyste si polepšili, ale když vás opustí nekvalitní vozidlo, všechny vynaložené peníze a zejména čas přijdou vniveč. Nebo si po přestavbě dodávky uvědomíte, že obytný prostor je velmi malý, a pak už bude pozdě.

Na tyto otázky byste měli znát odpovědi:

  • Budete jezdit po dobrých silnicích, nebo budete stoupat do vysokých nadmořských výšek po horších silnicích v horách?
  • Plánujete s vozem vyrazit na krátkou nebo dlouhou dovolenou?
  • Budete se těšit na každodenní sprchu a vždy dostupné záchodové prkénko? Nebo je vám to jedno?
  • Hledáte prostorné vozidlo, do kterého se vejde úplně všechno, můžete se do něj postavit a nemusíte se obávat vyšší spotřeby paliva? Nebo dáváte přednost menšímu a nižšímu autu, které se lépe řídí, vejde se na parkoviště s omezenou výškou, ale nevadí vám menší životní prostor?

Existuje mnoho dalších problémů. Zkuste si uvědomit, jaké jsou vaše priority, co od dodávky očekáváte, a podle toho jednejte. Pokud autům nerozumíte, je dobré se před nákupem obrátit na někoho znalého, kdo vám vysvětlí všechny důležité informace. Různé značky a typy automobilů se od sebe velmi liší. Motor, výkon a spotřeba paliva a životnost celého vozu jsou nejzákladnější parametry, které byste měli znát a na jejichž základě se pak můžete rozhodnout, který vůz si koupíte.

Jak může vypadat váš nový karavan?

Vybavení takového vozu je velmi specifické a vybavení se u jednotlivých osob liší. Pokud nevíte, kde začít, podívejte se na skvělou inspiraci od lidí, kterým se taková konverze již podařila. Vybrali byste si?

Zdroj foto: Pinterest.com

Sdílejte tento inspirativní článek jak přestavět dodávku na vlastní karavan i Vašim přátelům! Jsme si jisti, že Vás zaujme i tento článek: Bydlení, které jim mnoho lidí závidí – Naleznete zde vše co potřebujete!