Jaký školní batoh vybrat pro dítě?

Návrat do školy, to je také návrat k nenahraditelnému doplňku – tedy batohu. Ať už se jedná o zcela jednoduchý a univerzální batoh nebo o batoh, který upoutá pozornost svým originálním vzhledem, školní batoh musí být především funkční. Chcete si vybrat ten správný model pro sebe nebo svého juniora? Poradíme Vám, které batohy od známých značek si zaslouží Vaši pozornost. Sepište si s námi nákupní seznam na návrat do školy – samozřejmě inspirovaný streetwearem.

Tmavé školní batohy– klasika, která se neznudí

Těžko najdete univerzálnější volbu pro každodenní nošení nežli školní batohy v tmavé barvě. Pasují absolutně ke všemu. Další jejich předností je také funkčnost: tmavá konstrukce se po dlouhou dobu může udržet v dobré kondici. Školní batoh není těžké ušpinit – proto jsou mezi studenty oblíbené modely v tmavě modré, šedé nebo černé barvě.

V této kategorii se osvědčí černý batoh Nike ze série Element. Charakterizuje ho novodobý design s velkým logem. To je ideální volba pro fanoušky značky, kteří hledají funkčnost. Lehce zpevněná záda a pohodlné, široké popruhy zajistí komfort nošení. Má také kapsy pro přechovávání drobností. Černá barva je také oblíbená mezi streetwearovými minimalisty, kteří si cení jednoduchost. Jestli hledáte právě takový model, zaměřte pozornost na variantu se skromným designem, který se však neztratí v davu. Zde přichází na scénu školní batoh adidas ze série Archive BP. Zdobí ho logo značky splývající s pozadím, což tomuto modelu dodává na originalitě. Batoh je navíc zhotovený z odolného materiálu, který je částečně vyroben z recyklovaných materiálů.

Školní batoh ve stylu sporty

Batoh do školy, to je nabídka, která v případě náctiletých fanoušků sportu rozhodně vytlačuje taková řešení, jako je taška. Koneckonců svoboda pohybu a pohodlí během nošení jsou v každodenním outfitu zásadní. Není tedy divu, že sportovní modely jsou tak oblíbenou volbou. Dobrým příkladem takového modelu je kompaktní školní batoh adidas ze série Backpack S. Je natolik malý, že ho můžete pohodlně nosit přes celý den, aniž byste rezignovali z nezbytných drobností. Můžete si vzít na trénink, volnočasové aktivity nebo na výlet mimo město.

Nic jednak nepodtrhne outfit ve stylu sporty tak, jako ikonické logo Swoosh. Vy nebo Vaše dítě ho s oblibou dodáváte do svého looku? V tom případě si vyberte klasicky konstruovaný školní batoh Nike Heritage, který se bude skvěle hodit jak k teplákové soupravě, tak i letním šatům. Jedna prostorná komora s přední kapsou a závěsným uchem, to je univerzální kombinace.  To je batoh, který snadno zapadne do každé stylizaci.

Barvy a vzory: školní batoh, který je viditelný už z dálky

Proč ztrácet čas s nudnými doplňky? No právě. Školní batoh pro mládež by měl vyniknout. Vybírajíc model pro svého školáka nebo pro sebe, se můžete rozhodnout pro jednu z variant v nabídce kalifornské značky. Je to například kultovní školní batoh Vans ze série Old Skool. Vyberte model zdobený menším nebo větším logem, a také se můžete rozhodnout mezi jednolitým zakončením nebo výrazným potiskem. Květy anebo možná ikonická šachovnice? Každá volba bude dobrá! Oblíbencem mezi studenty zůstávají rovněž školní batohy ze série Realm, zdobené kultovní nášivkou Vans Off The Wall.

Je čas zkompletovat doplňky na nový školní rok. Jestli streetwearový vibe je jedním z kritérií, která jsou důležitá při výběru batohu, pak si jistě svůj ideální model najdete v nabídce Sizeer. Get skool ready! Nakupujte školní batohy top značek online a využijte z doručení zdarma od 1 300 Kč.