Rekuperace v domě a bytě

    Máte za okny příliš mnoho hluku a prachu pro otevření oken? Rádi byste vyvětrali, ale nechcete nastydnou v průvanu? Chcete čerstvý vzduch, ale příjemně ohřátý? Máte v kuchyni příjemné teplíčko, ale sedíte v obýváku, kde Vám to je k ničemu? Rekuperace tepla je tím pravým řešením pro Vás!

    rekuperace v domě a bytě

    Co je to rekuperace tepla?

    Rekuperace je zpětné získávání. Rekuperace tepla Vám tak umožní využít teplo, které už uvnitř máte, ale zároveň umožní přívod čerstvého vzduchu. Můžete tak mít čerstvý vzduchu, aniž by k Vám pronikl hluk města za oknem. Také pomocí systému rekuperace můžete využít teplo, které se vyprodukuje například při vaření k tomu, aby ohřála i zbylé místnosti. Také může systém rekuperace tepla místnosti ochladit. Zároveň vzduch filtruje a tím ho pročistí, což ocení hlavně alergici a astmatici, ale každému bude příjemněji v místnosti bez prachu a smradu. Navíc zabrání vysychání vzduchu, jako tomu bývá u běžného topení. Naopak také může potře potřeby vzduch vysoušet, je-li Vaše prostředí příliš vlhké. Funguje tak tím pádem jako topení, klimatizace, zvlhčovač a čistič vzduchu v jednom. Toto unikátní spojení tak minimalizuje tepelné ztráty, kterých byste dosáhli větráním během zapnutého topení a omezí nutnost vytápění všech místnosti.

    Pro relax a klidný spánek

    Moderní systémy rekuperace tepla od firmy Brink Climate jsou navrženy s ohledem na maximální tichost s využitím těch nejmodernějších technologií. Rekuperační jednotka Flair 325 je navržena s ohledem na tichost a ventilátory, které tento vzduch rozvádí po bytě jsou také co nejtišší. Jsou tak perfektním způsobem, jak v noci větrat, aniž by Vás rušil hluk z ulice či hučení klimatizace. Zároveň tak vyvětráte bez průvanu. Dosáhnete tak kvalitního vzduchu očištěného od prachu, dosahujícím teploty a vlhkosti, jaké vyžadujete. Vaše interiéry tak budou prostředím s čistým a zdravým ovzduším, kde se Vám tak bude příjemně pobývat.

    rekuperace v domě a bytě