Jak někoho potěšit na narozeniny? Tyto tipy nepřehlédněte!

Během roku máme několik svátků, kdy se navzájem obdarováváme. Ale jedním ze svátků, kteří máme v oblibě nejvíce, jsou narozeniny. Důvodem je, že jsme středem pozornosti a nejlepší na tom je, že dostáváme dárky od lidí, které máme rádi. Stejně ale je třeba říci, že když se karta otočí a musíme někoho druhého obdarovat, tak častokrát je to náročnější úkol, jak se může zdát.

jak někoho potěšit na narozeniny? tyto tipy nepřehlédněte!
Zdroj: unsplash.com

Jak vtipně někomu poslat zprávu na narozeniny?

Existuje několik způsobů, jak můžete někoho potěšit. Můžeme mu poslat například vtipnou SMS zprávu či e-mail. Řekněme si ale pravdu, je to docela „nuda“. Co takhle poslat skrytou zprávu? Neptejte se teď, „Jak najít telefon?“ a jak odeslat speciální SMSku, či něco podobného. Jedním ze zajímavých tipů, jak někomu pogratulovat je pomocí balónu. Ptáte se jak? Nafoukněte balón a napište pomocí fixu na něj text, který chcete adresovat oslavenci. Potom balón vyfoukněte a pošlete ho v obálce oslavenci s tím, aby si ho doma nafoukl. Poté, co si ho doma nafoukne, tak si od vás přečte zprávu, kterou jste mu adresovali. Vtipné, nenáročné a zároveň veselé! Co řeknete?

Druhým typem, jak někomu poslat zprávu je, abyste napsali dopis a vložili ho do skleněné láhve. Následně odešlete balík pomocí kurýra, abyste měli jistotu, že láhev dorazí. Věřte či ne, ale druhou stranu takové blahopřání nesmírně potěší.

„Párty v krabičce“

Jedním ze skvělých tipů, jak umíte někomu vykouzlit úsměv na tváři, je poslat mu blahopřání ve formě vystřelovacích konfet v krabičce. Spolu s lahví vína se jedná o ideální dárek, který potěší nápadem.

Co takhle potěšit oslavence veselým tričkem či ponožkami?

Asi každý z nás se rád líbí druhým. Určitě proto pěkným tričkem, či veselým spodním prádlem, oslavence potěšíte. Dejte mu potisknout například vtipné tričko s fotografií jeho domácího mazlíčka. Případně, pokud máte více odvahy, potlačte mu tričko nějakou fotografií, na které se oslavenec v minulosti ztrapnil. Uvidíte, že zaujmete a zároveň ho také potěšíte. Neříkej více pak u sklenky vína, budete mít postaráno o diskusi, kdy si zavzpomínáte na staré dobré časy.

Překvapte ho vstupenkami na akci

Co takhle navštívit večer taneční klub ve vašem městě, či nějaké akce? Pokud víte, že se koná určitý koncert nebo sportovní akce, na které by rád šel, tak neváhejte! A pokud je to blízko nebo ve stejný den jako jeho narozeniny ve vaší oblasti, kupte mu lístky, aby se tam mohl jít podívat.

Jak se říká, láska jde přes žaludek?

Určitě není jednoduché přijít po robotu domů, navařit a ještě slavit. Co takhle nechat všechno na druhých. Poté, co přijedete domů, tak si objednáte oblíbené jídlo, zapnete například Netflix a dáte si maraton filmů či seriálů? Jinými slovy, uděláte si pohodu!

Tak jak, našli jste výše typ na to, jak někomu poslat vhodné přání k narozeninám či potěšit oslavence?