Chvilková záležitost – Lahodný jablečný koláč s tou nejlepší chutí!

Hledáte nějakou rychlou a chutnou tečku za odpolední kávičkou? V tom případě tu jste na správném místě! Dnes si společně přichystáme lahodný jablečný koláč, který máte během chvilky hotový! Díky přiloženému foto receptu a video návodu je příprava velice snadná. Nebojte se tedy do přípravy zapojit i ty nejmenší u vás doma.

Už se vám začínají sbíhat sliny? Nasaďte si tedy kuchařskou čepici, vezměte vařečku do ruky a pojďme si společně přichystat tento fantastický jablečný koláč, který máte během chvilky hotový!

Další skvělé recepty naleznete také na naší facebookové stránce Prima Kuchařka.

fantastický jablečný koláč, který máte během chvilky hotový!
Zdroj: youtube/Appetizing.tv-Baking Recipes

Pokud hledáte nějakou sladkou dobrotu, pak rozhodně vyzkoušejte tento Krtkův dort!


Výborný recept na lahodný jablečný koláč:

Co budeme potřebovat:

  • 4 ks jablek
  • 4 ks vajec
  • 200 ml mléka
  • 100 g rozpuštěného másla
  • 200 g cukru krystal
  • 350 g hladké mouky
  • 10 g prášku do pečiva

Jak postupovat:

1) Začneme tím, že si vyšleháme vejce s cukrem.

fantastický jablečný koláč, který máte během chvilky hotový!
Zdroj: youtube/Appetizing.tv-Baking Recipes

2) Poté přidáme mouku, mléko, rozpuštěné máslo a prášek do pečiva. Důkladně promícháme.

fantastický jablečný koláč, který máte během chvilky hotový!
Zdroj: youtube/Appetizing.tv-Baking Recipes
fantastický jablečný koláč, který máte během chvilky hotový!
Zdroj: youtube/Appetizing.tv-Baking Recipes

3) Přidáme nakrájená jablka.

fantastický jablečný koláč, který máte během chvilky hotový!
Zdroj: youtube/Appetizing.tv-Baking Recipes

4) Jablečnou směs navrstvíme do pečící formy, kterou jsme si vymazali.

fantastický jablečný koláč, který máte během chvilky hotový!
Zdroj: youtube/Appetizing.tv-Baking Recipes

5) Pečeme při 180 stupních zhruba 30 minut.

fantastický jablečný koláč, který máte během chvilky hotový!
Zdroj: youtube/Appetizing.tv-Baking Recipes

VIDEO NÁVOD NA LAHODNÝ JABLEČNÝ KOLÁČ: