Játrové knedlíčky v jarní polévce jsou vynikající záležitostí. Jejich příprava může být zdlouhavá a pro ženy v domácnosti, které neovládají kulinářské umění, náročná. Odvážíte se?
Vyzkoušejte s námi způsob vaření knedlíků, který je trochu jiný, než znáte. Příprava je velmi jednoduchá, protože knedlíky se vaří vcelku v potravinové fólii. Navíc můžete náplně kdykoli libovolně měnit. Pojďme na to!
Knedlíky ze staršího pečiva
Co budeme potřebovat:
- 6 housek namočených ve vodě
- 2 nadrobno nakrájené cibule
- sádlo
- nasekaná petrželka
- 6 vajec
- sůl, pepř, koření podle chuti
Jak budeme postupovat:
- Vše smíchejte v míse.
- Potravinářskou fólii naplňte směsí do tvaru válce a konce sepněte.
- Vařte je přímo v polévce, dokud nejsou hotové.
Přejeme dobrou chuť!
Sdílejte tento recept na domácí knedlíky ze starého pečiva i Vašim přátelům! Inspirujte se také receptem na nefalšovanou babiččinu zeleninovou polévku se sýrovými knedlíčky!