Fajnové knedlíky od babičky z Moravy: Ze staršího pečiva jsou připraveny během pár minut!

Játrové knedlíčky v jarní polévce jsou vynikající záležitostí. Jejich příprava může být zdlouhavá a pro ženy v domácnosti, které neovládají kulinářské umění, náročná. Odvážíte se?

Vyzkoušejte s námi způsob vaření knedlíků, který je trochu jiný, než znáte. Příprava je velmi jednoduchá, protože knedlíky se vaří vcelku v potravinové fólii. Navíc můžete náplně kdykoli libovolně měnit. Pojďme na to!

knedlíky od babičky z Moravy ze staršího pečiva
Zdroj: csontnelkul.blogspot.com
Pokud i vy máte svůj oblíbený recept, rozhodně nám o něm napište do naší facebookové skupiny Prima kuchařka.

Knedlíky ze staršího pečiva

Co budeme potřebovat:
  • 6 housek namočených ve vodě
  • 2 nadrobno nakrájené cibule
  • sádlo
  • nasekaná petrželka
  • 6 vajec
  • sůl, pepř, koření podle chuti


Jak budeme postupovat:

  • Vše smíchejte v míse.
knedlíčky od babičky z Moravy ze staršího pečiva
Zdroj: csontnelkul.blogspot.com
  • Potravinářskou fólii naplňte směsí do tvaru válce a konce sepněte.
  • Vařte je přímo v polévce, dokud nejsou hotové.
knedlíčky od babičky z Moravy ze staršího pečiva
Zdroj: csontnelkul.blogspot.com

Přejeme dobrou chuť!

Sdílejte tento recept na domácí knedlíky ze starého pečiva i Vašim přátelům! Inspirujte se také receptem na nefalšovanou babiččinu zeleninovou polévku se sýrovými knedlíčky!