Zdravé a chuťově fantastické těstoviny s cuketou, houbami a luxusní hořčičnou omáčkou!

Pokud máte doma pěkný úlovek hub, můžete je použít při přípravě tohoto receptu na těstoviny s cuketou, houbami a hořčičnou omáčkou. Tento pokrm je vhodný jako oběd nebo lehká večeře, protože jeho příprava sestává z několika jednoduchých kroků.

Těstoviny s cuketou, houbami a hořčičnou omáčkou
Zdroj: receptneked.hu
Pokud i vy máte svůj oblíbený recept, rozhodně nám o něm napište do naší facebookové skupiny Prima kuchařka.

Těstoviny s cuketou, houbami a hořčičnou omáčkou

Co budeme potřebovat:
  • 5 velkých žampionů
  • 3 kusy cukety
  • 1 cibule
  • 500 g těstovin fusilli
  • sůl
  • pepř
  • petržel
  • olej
  • 1 dl smetany na vaření
  • 2 lžičky hořčice
  • 2 lžíce škrobu


Jak budeme postupovat:

  • Nakrájejte cibuli a houby a cuketu nakrájejte na kolečka bez loupání.
  • Na troše oleje osmahněte cibuli, přidejte houby a cuketu, osolte, opepřete a přidejte petrželku.
  • Pokud zelenina nepustí dostatek šťávy, podlijte ji vodou.
  • Těstoviny uvařte podle návodu.
  • Do zeleninové směsi přidejte smetanu, škrob a hořčici, povařte asi 10 minut a vmíchejte těstoviny. Hotovo!

Přejeme dobrou chuť!

Sdílejte tento recept na těstoviny s cuketou, houbami a hořčičnou omáčkou i Vašim přátelům! Jsme si jisti, že Vás zaujme i tento recept na zapečenou tarhoňu se strouhaným sýrem, klobásou a cibulí s božskou chutí!