Pokud máte doma pěkný úlovek hub, můžete je použít při přípravě tohoto receptu na těstoviny s cuketou, houbami a hořčičnou omáčkou. Tento pokrm je vhodný jako oběd nebo lehká večeře, protože jeho příprava sestává z několika jednoduchých kroků.

Těstoviny s cuketou, houbami a hořčičnou omáčkou
Co budeme potřebovat:
- 5 velkých žampionů
- 3 kusy cukety
- 1 cibule
- 500 g těstovin fusilli
- sůl
- pepř
- petržel
- olej
- 1 dl smetany na vaření
- 2 lžičky hořčice
- 2 lžíce škrobu
Jak budeme postupovat:
- Nakrájejte cibuli a houby a cuketu nakrájejte na kolečka bez loupání.
- Na troše oleje osmahněte cibuli, přidejte houby a cuketu, osolte, opepřete a přidejte petrželku.
- Pokud zelenina nepustí dostatek šťávy, podlijte ji vodou.
- Těstoviny uvařte podle návodu.
- Do zeleninové směsi přidejte smetanu, škrob a hořčici, povařte asi 10 minut a vmíchejte těstoviny. Hotovo!
Přejeme dobrou chuť!
Sdílejte tento recept na těstoviny s cuketou, houbami a hořčičnou omáčkou i Vašim přátelům! Jsme si jisti, že Vás zaujme i tento recept na zapečenou tarhoňu se strouhaným sýrem, klobásou a cibulí s božskou chutí!