Toto je skvělý recept na originální využití vepřové panenky. Recept není tak složitý a zvládne ho téměř každý. Je proto vhodná i pro lidi, kteří s vařením teprve začínají. Lahodná panenka čeká jen na vás! Vepřová panenka ve slanině s karamelizovanou cibulí je recept, který zachutná úplně každému.
Nemusíte se ničeho obávat, video vám vše vysvětlí. V přehledném videu uvidíte, jak správně připravit vepřovou panenku ve slanině s karamelizovanou cibulí. Dozvíte se také, jak byste měli postupovat při samotné přípravě.
Vepřová panenka ve slanině
Co budeme potřebovat:
- 2 × 200 g vepřové panenky
- 6 dlouhých tenkých plátků kvalitní slaniny
- 1 dcl drůbežího vývaru
- slnečnicový olej
- 4 červené cibule
- 40 g cukru krupice
- 50 ml červeného vinného octa
Jak budeme postupovat:
Video postup:
Co si myslíte? Dejte nám vědět v komentářích, zda se vám článek líbil. Sdílejte tento recept na panenku ve slanině, vaši přátelé si ho určitě zamilují! Vyzkoušejte také skvělý recept na vepřové kapsy plněné sýrovou nádivkou se zeleninou a slaninou.