Ten nejlepší recept na vepřovou panenku ve slanině: Tento recept si zamiluje celá rodina

Toto je skvělý recept na originální využití vepřové panenky. Recept není tak složitý a zvládne ho téměř každý. Je proto vhodná i pro lidi, kteří s vařením teprve začínají. Lahodná panenka čeká jen na vás! Vepřová panenka ve slanině s karamelizovanou cibulí je recept, který zachutná úplně každému.

Nemusíte se ničeho obávat, video vám vše vysvětlí. V přehledném videu uvidíte, jak správně připravit vepřovou panenku ve slanině s karamelizovanou cibulí. Dozvíte se také, jak byste měli postupovat při samotné přípravě.

Pokud i vy máte svůj oblíbený recept, rozhodně nám o něm napište do naší facebookové skupiny Prima kuchařka.

Vepřová panenka ve slanině

Co budeme potřebovat:
  • 2 × 200 g vepřové panenky
  • 6 dlouhých tenkých plátků kvalitní slaniny
  • 1 dcl drůbežího vývaru
  • slnečnicový olej
  • 4 červené cibule
  • 40 g cukru krupice
  • 50 ml červeného vinného octa


Jak budeme postupovat:

Video postup:

Co si myslíte? Dejte nám vědět v komentářích, zda se vám článek líbil. Sdílejte tento recept na panenku ve slanině, vaši přátelé si ho určitě zamilují! Vyzkoušejte také skvělý recept na vepřové kapsy plněné sýrovou nádivkou se zeleninou a slaninou.