Neodolatelná francouzská cibulačka jako lusk je dokonalým receptem na domácí polévku, která vás zahřeje a potěší svou bohatou chutí. Připravte si tuto lahodnou polévku podle našeho snadného receptu a přeneste se do útulné francouzské kuchyně.
Navštivte také naši facebookovou skupinu Inspirace na slané recepty, kde najdete každý den skvělé tipy na slaná jídla.
Francouzská cibulačka s bramborami
Co budeme potřebovat:
- 3 ks cibule
- baby brambory ve slupce
- 2 lžíce oleje
- 2 lžíce hladké mouky
- 1/2 KL mleté sladké papriky
- 1/2 KL majoránky
- podle chuti sůl
- strouhaný sýr
Jak budeme postupovat:
1. Baby brambory uvařte ve slupce v osolené vodě.
2. Připravte si na pánvi jíšku: na oleji osmahněte nakrájenou cibuli, přidejte mletou papriku a mouku. Přidejte vodu a míchejte, aby se netvořily hrudky.
3. Přidejte cibulovou směs do hrnce s bramborami. Vařte asi 20 minut.
4. Podle chuti osolte a přidejte majoránku.
5. Podávejte s opečeným chlebem posypaným strouhaným sýrem.
Dobrou chuť!
Pokud i vy máte svůj oblíbený recept, rozhodně nám o něm napište do naší facebookové skupiny Prima kuchařka a navštivte také skupinu Prima Inspirace, kde najdete každý den spoustu skvělých receptů.Sdílejte tento recept na i Vašim přátelům! Mohlo by se Vám líbit: Zapékané kuřecí maso s česnekem a žampióny: Skvělý oběd pro celou rodinu.