Neodolatelná francouzská cibulačka jako lusk: Recept na domácí polévku

Neodolatelná francouzská cibulačka jako lusk je dokonalým receptem na domácí polévku, která vás zahřeje a potěší svou bohatou chutí. Připravte si tuto lahodnou polévku podle našeho snadného receptu a přeneste se do útulné francouzské kuchyně.

Navštivte také naši facebookovou skupinu Inspirace na slané recepty, kde najdete každý den skvělé tipy na slaná jídla.


 

Neodolatelná francouzská cibulačka jako lusk: Recept na domácí polévku
Zdroj: halfbakedharvest.com

Francouzská cibulačka s bramborami

Co budeme potřebovat:

  • 3 ks cibule
  • baby brambory ve slupce
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 1/2 KL mleté sladké papriky
  • 1/2 KL majoránky
  • podle chuti sůl
  • strouhaný sýr

Jak budeme postupovat:

1. Baby brambory uvařte ve slupce v osolené vodě.

2. Připravte si na pánvi jíšku: na oleji osmahněte nakrájenou cibuli, přidejte mletou papriku a mouku. Přidejte vodu a míchejte, aby se netvořily hrudky.

3. Přidejte cibulovou směs do hrnce s bramborami. Vařte asi 20 minut.

Neodolatelná francouzská cibulačka jako lusk: Recept na domácí polévku
Zdroj: halfbakedharvest.com

4. Podle chuti osolte a přidejte majoránku.

5. Podávejte s opečeným chlebem posypaným strouhaným sýrem.

Neodolatelná francouzská cibulačka jako lusk: Recept na domácí polévku
Zdroj: halfbakedharvest.com

Dobrou chuť!

Pokud i vy máte svůj oblíbený recept, rozhodně nám o něm napište do naší facebookové skupiny Prima kuchařka a navštivte také skupinu Prima Inspirace, kde najdete každý den spoustu skvělých receptů.
Neodolatelná francouzská cibulačka jako lusk: Recept na domácí polévku
Zdroj: halfbakedharvest.com

Sdílejte tento recept na i Vašim přátelům! Mohlo by se Vám líbit: Zapékané kuřecí maso s česnekem a žampióny: Skvělý oběd pro celou rodinu.