Domácí BeBe řezy – krém a křupavé sušenky jsou kombinací, kterou si zamilujete

BeBe řezy patří mezi oblíbené a tradiční české dezerty. Jejich lahodný krém a křupavé sušenky jsou kombinací, kterou si zamilujete. Můžete je podávat k odpolední kávě nebo jako sladkou svačinu. A to nejlepší? Recept je snadný a rychlý!

Zdroj: Ivana Václav Vítkovi

Ingredience:

  • Balení tmavých sušenek
  • Balení světlých sušenek
  • 2 pudinky (vaše oblíbená příchuť)
  • 0,5 l mléka
  • 20 dkg másla
  • 2 vanilkové cukry
  • 10 lžic cukru
  • 2 žloutky
  • Kakao (podle chuti)
  • Kokos na posypání (volitelné)

Postup:

1) Příprava pudinkového krému: Uvařte pudinky v půl litru mléka podle návodu na obalu. Nechte vychladnout.

2) Příprava krému: Utřete máslo s vanilkovými cukry, 10 lžicami cukru a 2 žloutky. Přidejte vychlazený pudink a dobře vše promíchejte.

3) Krém rozdělte na dvě části. Do jedné části vmíchejte kakao, abyste získali tmavý krém.

4) Skládání řezu: Sušenky střídavě promazávejte světlým a tmavým krémem a skládejte je na sebe.

5) Když máte všechny sušenky složené, celý řez potřete zbylým krémem.

6) Pro dokonalý vzhled posypte řez kokosem.

Vyzkoušejte také – Připravte si neskutečně chutné karamelové větrníky


Závěr:

Domácí BeBe řezy s krémovou náplní a křupavými sušenkami jsou skvělou volbou pro všechny, kteří mají rádi tradiční české dezerty. Jsou rychlé, jednoduché a především vynikající!