5 filmových skvostů z roku 2021: Ideální volba na deštivý víkendový maraton!

Deštivý víkend je dokonalou příležitostí pro filmový maraton! Pokud hledáte ty nejlepší filmy z roku 2021, které byste měli zahrnout do svého playlistu, pak jste na správném místě. Připravili jsme pro vás pět skvělých filmů, které vás zaručeně vtáhnou do děje.

Zdroj: istock.com

1) “Dune: Poušť” Vstupte do světa epické sci-fi – Denis Villeneuve nás zavádí na písečné duny planety Arrakis v této vizuálně ohromující adaptaci klasického románu Franka Herberta. Prožijte intriky, bitvy a nádhernou kinematografii v jednom z největších filmových hitů roku.

2) “No Time to Die” Bondovo finální dobrodružství – Prožijte poslední výstřelky Daniela Craiga jako Jamese Bonda, když čelí svému nejnebezpečnějšímu nepříteli dosud. Adrenalin, akční scény a emotivní momenty čekají.

3) “Cruella” Móda, intriky a zločin – Emma Stone září jako mladá Cruella de Vil. Ponořte se do Londýna 70. let a sledujte, jak se jedna žena stane módní a zločinnou legendou.

4) “A Quiet Place Part II” Ticho je přežití – V tomto napínavém pokračování rodina Abbottových hledá bezpečí v postapokalyptickém světě. S každým krokem může přijít nebezpečí – dokážete vydržet v tichu?

5) “Luca” Letní dobrodružství pod sluncem a vodou – Pixar opět zazářil s tímto srdceryvným příběhem o přátelství, odvaze a objevení sebe sama.

Nenechte si ujít tyto skvosty z roku 2021 a udělejte si pohodový deštivý filmový víkend!