Sluneční párky s vaječnou náplní – Vynikající snídaně!

Hledáte zajímavou inspiraci na jednoduchou, chutnou a teplou snídaní? Pak jste na správném místě! Dnes si společně připravíme sluneční párky s vaječnou náplní. Příprava této snídaňové pochoutky je velmi jednoduchá a časově nenáročná. Okamžitě potěší vaše chuťové buňky a vy si je okamžitě zamilujete.

Pokud i vy máte svůj oblíbený recept, rozhodně nám o něm napište do naší facebookové skupiny Prima kuchařka a navštivte také skupinu Prima Inspirace, kde najdete každý den spoustu skvělých receptů.
Sluneční párky s vaječnou náplní - Vynikající snídaně!
Zdroj: Essen Rezepte

Sluneční párky s vaječnou náplní

Co budeme potřebovat:

Ingredience:

  • 2 kuřecí párky nebo libovolné párky
  • 4 žloutky
  • olivový – olej na smažení

Ostatní:

  • 4 vaječné bílky
  • 4-5 barevných cherry rajčátek
  • jarní cibulka
  • sýr Parmigiano-Reggiano
  • sůl, černý pepř, česnekový prášek – (nepovinné) – podle chuti
  • olivový – olej na smažení

Jak budeme postupovat:

1. Upevněte parky se 2 špejlemi, udělejte do nich zářezy, ale ne úplně – do tvaru slunečnice, které pak spojte se špejlí.

2. Ve 2 miskách oddělte žloutky od bílků a připravte jsi pánev s rozehřátým olejem,  položte do ní slunečnice ve tvaru párku a doprostřed dejte žloutek – vytvoříte krásnou slunečnici – smažte je 1-2 minuty z obou stran dozlatova a poté je položte na talíř.

Sluneční párky s vaječnou náplní - Vynikající snídaně!
Zdroj: Essen Rezepte
Sluneční párky s vaječnou náplní - Vynikající snídaně!
Zdroj: Essen Rezepte

3. Malá barevná cherry rajčátka překrojte na polovinu a jarní zelenou cibulku nakrájejte na drobno.

4. V míse vyšlehejte bílky a nalijte je do vymazané pánve s rozehřátým olejem, poté k ním přidejte nakrájenou zelenou cibulku a barevná překrojená cherry rajčátka, dále posypejte strouhaným sýrem Parmigiano-Reggiano, pak přeložte na polovinu a ozdobte nakrájenou zelenou cibulkou.

5. Podávejte spolu s láskou, velkou chutí, radostí a úsměvem na tváří.

Přátelé, přejeme vám dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD: