Žena žije v autě se 16 psy už více než deset let: „Moje rodina jsou moji psi“

Ederly Vieira je žena, kterou by většina z nás považovala za odvážnou a neobvyklou. Uprostřed svého života plného výzev si zvolila cestu nejsložitější, ale i nejoddanější. Už více než deset let žije v autě se svými 16 psy.

Zdroj: positivevibration

Proti všem pravidlům

Když před lety ztratila svůj domov v brazilském městě Limeiře, byla nucena hledat nové řešení. Většině z nás by možná napadlo hledat nový byt, novou práci, nebo alespoň přechodný úkryt. Ederly však zůstala věrná svým čtyřnohým společníkům a její auto se stalo domovem nejenom pro ni, ale i pro všechny je.

Z ulice do srdcí

Ederly neprodává pouze plyšová zvířátka na ulicích, ale hlavně smysl pro rodinu a loajalitu. Přestože většina jejích příjmů pochází ze štědrosti kolemjdoucích, nepovažuje se za bezdomovce ani žebráka. Pro ni je to volba životního stylu, kde prvořadé je blaho jejích zvířat.

Zdroj: positivevibration

Farmářka snů

Možná nejinspirativnějším aspektem jejího příběhu je její sen. Ederly touží po vlastní farmě, na které by poskytla útočiště nejen svým 16 psům, ale všem psům bez domova. Ve svých plánech věří, že jim dokáže nabídnout důstojný život a veškerou možnou lásku. A víte co? Mnoho lidí ji v tom podporuje. Zásluhou sociálních sítí a dojemných příběhů, které o ní kolovaly, se jí dostalo velké pomoci ve formě jídla a peněz.

Zdroj: positivevibration

Lekce od Ederly

Je snadné přijmout úděl a nechat se unést všedními problémy. Ale lidé jako Ederly nám ukazují, že někdy je to právě vzdor, sny a odvaha, které nás mohou provést životem se ctí. Její příběh není jen o tom, jak se dokáže postarat o 16 psů ve svém autě. Je to příběh o tom, jak jeden člověk dokáže inspirovat společnost a přinést světlu důvod k radosti a naději.