Nejchutnější tvarohové koláče na pánvi: těsto bez špetky mouky!

Ochutnejte lahodné tvarohové koláče smažené na pánvi – a to úplně bez mouky! Připravte se na neodolatelnou chuť a jedinečnou texturu těchto tvarohových lahůdek, které vás okouzlí svou lehkostí a jednoduchostí přípravy.

Pokud i vy máte svůj oblíbený recept, rozhodně nám o něm napište do naší facebookové skupiny Prima kuchařka.
Nejchutnější tvarohové koláče na pánvi
Zdroj: souspark.ru

Nejchutnější tvarohové koláče na pánvi

Co budeme potřebovat:

  • 500 g nízkotučný tvaroh
  • špetka soli
  • vanilka –  podle chuti
  • 2 lžíce cukru
  • 3-4 lžíce krupice
  • 2 vejce
  • mouka – na obalováni

Jak budeme postupovat:

1. V míse nízkotučný tvaroh smíchejte se solí, vanilkou, cukrem a krupicí – dobře promíchejte, pak vmíchejte rozklepnuté vejce – znovu promíchejte.

Pokud se směs ukáže tekutější, může být potřeba více krupice, proto můžete přisypat ještě 1-2 polévkové lžíce.

2. Následně směs nechejte přikrytou v lednici alespoň 30 minut, můžete ji nechat i přes noc a ráno si udělat tvarohové koláče k snídani.

3. Stůl poprašte moukou a smě srolujte do tvaru rolky a nakrájejte na kousky a z každého kousku vytvarujte koláčky.

4. Koláčky obalte v mouce – smažte je na rozehřátým oleji, dokud nejsou z obou stran opečené.

Nejchutnější tvarohové koláče na pánvi
Zdroj: souspark

5. Po upečení  je lze podávat s libovolnými sladkými dezerty a zakysanou smetanou nebo zakysanou smetanou ušlehanou s moučkovým cukrem, medem, meruňkovým džemem nebo omáčkami z lesních plodů.

Nejchutnější tvarohové koláče na pánvi: těsto bez špetky mouky!
Zdroj: souspark

Přátelé, přejeme vám dobrou chuť!