Připravte se na vyšperkovaný houbový zážitek s tímto lákavým receptem na máslové česnekové houby s petrželkou. Každý kousíček těchto houbiček je naplněný bohatou chutí másla, šťavnatými houbami a jemným aromatem česneku. Petrželka dodává jedinečnou osvěžující notu do této symfonie chutí. Tento exkluzivní pokrm je ideální jako předkrm nebo jako doplněk k hlavnímu jídlu. Ponořte se do této lahodné a chuťově bohaté kombinace!
Pokud i vy máte svůj oblíbený recept, rozhodně nám o něm napište do naší facebookové skupiny Prima kuchařka a navštivte také skupinu Prima Inspirace, kde najdete každý den spoustu skvělých receptů.Máslové česnekové houby s petrželkou
Co budeme potřebovat:
- trochu oleje
- 1 lžíce másla
- 150 g hub
- 2 střední stroužky česneku
- 1 lžíce rajčatového protlaku
- špetka soli
- svazek nasekané petrželky
Jak budeme postupovat:
1. Rozehřejte pánev s trochou oleje a vsypte do ní houby a pak přidejte máslo – osmahněte je do zhnědnutí, poté přidejte rozmačkaný česnek, rajčatový protlak, špetku soli a nakonec přisypte čerstvě nasekanou petrželku.
2. Podávejte je s láskou a velkou chutí.
Přátelé, přejeme vám dobrou chuť!