Exploze chutí: Netradiční máslové česnekové houby s petrželkou jako pochoutka pro gurmány

Připravte se na vyšperkovaný houbový zážitek s tímto lákavým receptem na máslové česnekové houby s petrželkou. Každý kousíček těchto houbiček je naplněný bohatou chutí másla, šťavnatými houbami a jemným aromatem česneku. Petrželka dodává jedinečnou osvěžující notu do této symfonie chutí. Tento exkluzivní pokrm je ideální jako předkrm nebo jako doplněk k hlavnímu jídlu. Ponořte se do této lahodné a chuťově bohaté kombinace!

Pokud i vy máte svůj oblíbený recept, rozhodně nám o něm napište do naší facebookové skupiny Prima kuchařka.
Máslové česnekové houby s petrželkou
Zdroj: Easy Home Food

Máslové česnekové houby s petrželkou

Co budeme potřebovat:

  • trochu oleje
  • 1 lžíce másla
  • 150 g hub
  • 2 střední stroužky česneku
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • špetka soli
  • svazek nasekané petrželky

Jak budeme postupovat:

1. Rozehřejte pánev s trochou oleje a vsypte do ní houby a pak přidejte máslo – osmahněte je do zhnědnutí, poté přidejte rozmačkaný česnek, rajčatový protlak, špetku soli a nakonec přisypte čerstvě nasekanou petrželku.

Máslové česnekové houby s petrželkou
Zdroj: Easy Home Food

2. Podávejte je s láskou a velkou chutí.

Máslové česnekové houby s petrželkou
Zdroj: Easy Home Food

Přátelé, přejeme vám dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD: