Honi vás mlsná a rádi byste vyzkoušeli nějakou tu novinku? V tom případě tu jste na správném místě! Dnes si společně přichystáme netradiční a nadýchaný koláč s celými kusy broskví! Příprava je velice snadná a to především díky přiloženému foto receptu.
Už se vám začínají sbíhat sliny? Pojďme si tedy společně přichystat tento nadýchaný koláč s celými kusy broskví!
Další skvělé recepty naleznete také na naší facebookové stránce Prima Kuchařka.
Pokud hledáte nějakou další dobrotu, pak rozhodně vyzkoušejte tyto jablečné taštičky!
Výborný recept na koláč s celými kusy broskví:
Co budeme potřebovat:
těsto:
- 4 g droždí
- 5 g van. cukru
- 1 vejce
- 100 ml mléka
- 250 g hladké mouky
Na vrch:
- 6 ks broskví
- 50 g sekaných mandlí
- 50 g cukr
Jak postupovat:
1) V uzavíratelném sáčku si smícháme všechny ingredience uvedené na těsto.
2) Vypracujeme si hezké těsto a necháme 60 minut kynout.
3) Zpracované těsto si rovnoměrně rozprostřeme do skleněné formy, kterou jsme si vymazali.
4) Sklenicí do těsta uděláme 6 děr na broskve.
5) Z broskví si vydolujeme pecky.
6) Poté je jednoduše umístíme do připravených děr. Následně necháme 30 minut kynout.
7) Po nakynutí přizdobíme cukrem a mandlemi.
8) Pečeme při 180 stupních zhruba 20 minut.