Dnes jsme si pro vás připravili skutečně výborný recept na nepečený chutný pamlsek, který si určitě zamilujete. Na tuto dobrotu stačí smíchat zakysanou smetanu s kondenzovaným mlékem a dát do mrazáku! Mňam!
Pokud i vy máte svůj oblíbený recept, rozhodně nám o něm napište do naší facebookové skupiny Prima kuchařka a navštivte také skupinu Prima Inspirace, kde najdete každý den spoustu skvělých receptů.Nepečený dezert se zakysanou smetanou, šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Co budeme potřebovat:
- 100 gramů zakysané smetany
- 60 gramů čokoládových lupínků
- 120 gramů kondenzovaného mléka
- 200 mililitrů smetany ke šlehání
- balení sušeného ovoce podle chutě
Jak budeme postupovat:
1. Do mísy dejte zakysanou smetanu, přidejte k ní kondenzované mléko a smetanu ke šlehání. Zapněte mixér a tuto směs míchejte na ty nejvyšší otáčky do hladka.
2. Bude vám to trvat přibližně 2 minuty, takže je to opravdu velmi rychlé. Nyní přidejte vámi zvolené sušené ovoce. Pokud chcete, můžete přidat také čerstvé, případně ovoce úplně vynechat!
3. Ke směsi přidejte čokoládové lupínky a znovu pořádně promíchejte. Tuto výslednou směs dejte do plastových skleniček nebo plastového obalu ze zmrzliny.
4. Uzavřete a nechte v mrazáku minimálně 3 hodiny.
Přejeme dobrou chuť!