Na tuto dobrotu stačí smíchat zakysanou smetanu s kondenzovaným mlékem a dát do mrazáku! Mňam!

Dnes jsme si pro vás připravili skutečně výborný recept na nepečený chutný pamlsek, který si určitě zamilujete. Na tuto dobrotu stačí smíchat zakysanou smetanu s kondenzovaným mlékem a dát do mrazáku! Mňam!

Pokud i vy máte svůj oblíbený recept, rozhodně nám o něm napište do naší facebookové skupiny Prima kuchařka.
na tuto dobrotu stačí smíchat zakysanou smetanu s kondenzovaným mlékem a dát do mrazáku! mňam!
Zdroj: iStockphoto

Nepečený dezert se zakysanou smetanou, šlehačkou a kondenzovaným mlékem

Co budeme potřebovat:
  • 100 gramů zakysané smetany
  • 60 gramů čokoládových lupínků
  • 120 gramů kondenzovaného mléka
  • 200 mililitrů smetany ke šlehání
  • balení sušeného ovoce podle chutě

Jak budeme postupovat:

1. Do mísy dejte zakysanou smetanu, přidejte k ní kondenzované mléko a smetanu ke šlehání. Zapněte mixér a tuto směs míchejte na ty nejvyšší otáčky do hladka.

2. Bude vám to trvat přibližně 2 minuty, takže je to opravdu velmi rychlé. Nyní přidejte vámi zvolené sušené ovoce. Pokud chcete, můžete přidat také čerstvé, případně ovoce úplně vynechat!

3. Ke směsi přidejte čokoládové lupínky a znovu pořádně promíchejte. Tuto výslednou směs dejte do plastových skleniček nebo plastového obalu ze zmrzliny.

4. Uzavřete a nechte v mrazáku minimálně 3 hodiny.

Přejeme dobrou chuť!

VIDEO RECEPT: