Jak bílé tenisky neustále mění svět módy a proč je zkrátka musíte mít

Stejně jako módní svět změnily malé černé, ohromný poprask způsobily také klasické bílé tenisky. Co je na nich tak úžasného, proč si je můžete vzít ke všemu a proč alespoň jeden model musíte vlastnit?

Bílé tenisky si můžete obout ke všemu

Výhoda bílých tenisek a jejich největší síla spočívá v tom, že se doopravdy hodí ke všemu. K džínám se zkrácenými nohavicemi se opravdu žádné jiné boty nehodí lépe. Rovněž se dají obout k šatům, sukním i podzimním kabátům. Na své si navíc nepřijdou pouze ženy, které mívají pro boty slabost, ale ocení je i pánové. Jen si představte, jak vypadají oblíbené Nike Air Force pánské v kombinaci s džínami a sportovním sakem. Takovému outfitu se zkrátka nedá nic vytknout.

jak bílé tenisky neustále mění svět módy a proč je zkrátka musíte mít
Zdroj foto: Alones / Shutterstock.com

Bílé tenisky vyžadují péči

Někteří vidí nevýhodu bílých bot v tom, že vyžadují neustálou pozornost. Ovšem můžete se na to dívat naopak jako na příležitost. Díky tomu, že je bílá barva náchylná k zašpinění, nebudete zapomínat o své boty neustále pečovat. Pokud je budete pravidelně otírat mokrým hadříkem, čistit pískem a udržovat v perfektní kondici, budou vám dělat společnost spoustu let.

S vhodnými botami budete k nepřehlédnutí

Vystupujete rádi z davu? To jsou pak pro vás bílé tenisky jasnou volbou. Díky své barvě totiž pokaždé vyniknou v záplavě jiných bot. Schválně se při procházkách městem dívejte kolem sebe a všímejte si, jaké barvy bot se vyskytují v ulicích nejčastěji. Bílá k nim rozhodně nepatří, tudíž máte možnost zabodovat a vyniknout v záplavě nudných černých, hnědých a šedých bot.

Je libo plátěnky nebo boty vyrobené z kůže?

Při výběru ikonických bílých tenisek máte na výběr z několika materiálů. Lákají vás plátěné boty, které můžete snadno vyprat v pračce? Nebo vás mnohem více lákají kožené boty, které jsou odolnější? Jestli se nemůžete rozhodnout, kupte si obě varianty. Bílé boty jsou totiž módní stálicí a je jisté, že se v popředí oblíbenosti módních návrhářů i milovníků módy udrží ještě spoustu let.

jak bílé tenisky neustále mění svět módy a proč je zkrátka musíte mít
Zdroj foto: Deboraht Suarez / Shutterstock.com

Kvalita bot je důležitá

Důležité je také nepodcenit kvalitu bot. Aby vám model dělal společnost opravdu dlouho, vsaďte na proslulé a oblíbené světové značky – adidas, Nike, New Balance, Converse a další. Širokou nabídku, která vás nadchne, naleznete například na FlexdogPodívejte se do katalogu, který se neustále rozrůstá, inovuje a najděte si ten svůj model, který si již nikdy nebudete chtít sundat.

Vlastnit alespoň jedny bílé tenisky je nutností. I když nejste módním znalcem a dáváte přednost funkčním a pohodlným věcem před těmi módními. Podlehněte kouzlu bílé barvy a udělejte si radost koupí bot, které vám budou dělat společnost opravdu dlouho a budete si je moci obout ke každé příležitosti a ke každému outfitu.