Domů Recepty Křupavé a jemně pikantní cuketové špízy s klobáskou

Křupavé a jemně pikantní cuketové špízy s klobáskou

ZDROJricettasprint.it

Tyto křupavé a lehce pikantní cuketové špízy s klobásou a brambory budou vždy patřit do kategorie vašich oblíbených receptů. Inspirujte se naším receptem!

křupavé a jemně pikantní Cuketové špízy s klobásou a brambory
Zdroj: ricettasprint.it
Pokud i vy máte svůj oblíbený recept, rozhodně nám o něm napište do naší facebookové skupiny Prima kuchařka.

Cuketové špízy s klobásou a brambory

Co budeme potřebovat:

  • 6 ks střední brambory
  • 2 ks pikantní klobása
  • 2 ks cuketa
  • 2 PL olivový olej
  • podle chuti sůl, mletý černý pepř
  • trochu majoránka
  • 1 větvička rozmarýn


Jak budeme postupovat:

  • Brambory uvařte ve slupce do poloměkka. Po vychladnutí je nakrájejte na hrubší kolečka a vložte do větší mísy.
  • Cuketu dobře omyjte, nakrájejte na menší kousky i se slupkou a přidejte ji k bramborám.
  • Klobásu nakrájejte na malé kousky a přidejte ji k bramborám a cuketě.
  • Přidejte olivový olej, sůl, pepř, špetku majoránky a omytý rozmarýn. Vše dobře promíchejte.
  • Na dřevěné špejle napichujte střídavě brambory, cuketu a klobásu.
  • Klobásy vložte do trouby vyhřáté na 180 °C na přibližně 25 minut. Hotovo!

Pokud Vás tento recept na cuketové špízy s klobásou a brambory zaujal, sdílejte jej i Vašim přátelům! Inspirujte se také receptem na Křupavé bramboráčky plněné šunkou a sýrem – hotové za 15 minut.