Vyzkoušejte tento recept na pečené maso připravené v marinádě s křupavou slaninou, sýrem a klobásou. Pokud vás nudí klasické přípravy, jistě vás potěší nová inspirace v podobě následujícího receptu. Z této pečené kombinace se nají celá rodina a díky lahodné domácí marinádě, ve které je maso připraveno, si na ní jistě všichni pochutnají.
Pečené maso připravené v marinádě:
Co budeme potřebovat:
- 1,5 kg vykostěného masa vcelku
- 100 g nakrájené slaniny
- 1 kostka vývaru
- 1 cibule
- 200 g sýra
- 1 klobása
- 1 červená paprika
Na marinádu:
- olej
- Maďarská směs koření
- vegeta
- sůl
- mletý černý pepř
- paprika
Jak budeme postupovat:
1) Maso krájejte po 1,5 cm. Smíchejte všechny ingredience marinády a naložte do ní maso. Zabalte ji do alobalu a nechte ji přes noc odpočinout v lednici.
2) Druhý den vložte do připravených zářezů kousky sýra a slaniny, plátky salámu a také zeleninu.
3) Maso vložte do zapékací misky a zalijte vývarem připraveným z kostek. Pečte v troubě asi 2 hodiny a jakmile maso zčervená, můžete ho podávat s vhodnou přílohou.
Přejeme vám dobrou chuť!
Sdílejte tento recept, vaši přátelé si ho jistě zamilují!