Pečené maso připravené v marinádě s křupavou slaninou, sýrem a klobásou

Vyzkoušejte tento recept na pečené maso připravené v marinádě s křupavou slaninou, sýrem a klobásou. Pokud vás nudí klasické přípravy, jistě vás potěší nová inspirace v podobě následujícího receptu. Z této pečené kombinace se nají celá rodina a díky lahodné domácí marinádě, ve které je maso připraveno, si na ní jistě všichni pochutnají.

Zdroj: elmenyorszag.com

Pečené maso připravené v marinádě:

Co budeme potřebovat:

  • 1,5 kg vykostěného masa vcelku
  • 100 g nakrájené slaniny
  • 1 kostka vývaru
  • 1 cibule
  • 200 g sýra
  • 1 klobása
  • 1 červená paprika

Na marinádu:

  • olej
  • Maďarská směs koření
  • vegeta
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • paprika

Jak budeme postupovat:

1) Maso krájejte po 1,5 cm. Smíchejte všechny ingredience marinády a naložte do ní maso. Zabalte ji do alobalu a nechte ji přes noc odpočinout v lednici.

2) Druhý den vložte do připravených zářezů kousky sýra a slaniny, plátky salámu a také zeleninu.

3) Maso vložte do zapékací misky a zalijte vývarem připraveným z kostek. Pečte v troubě asi 2 hodiny a jakmile maso zčervená, můžete ho podávat s vhodnou přílohou.

Přejeme vám dobrou chuť!

Sdílejte tento recept, vaši přátelé si ho jistě zamilují!