Výborné ořechové rohlíčky, rychlá příprava a žádné kynutí!

Pokud alespoň z poloviny jako já zbožňujete ořechové dezerty, pak jste tu na správné místě! Dnes si společně přichystáme výborné ořechové rohlíčky. Tuto dobrotu máte během chvilky připravenou, a navíc žádné kynutí! Pokud tedy hledáte novou inspiraci k víkendové kávě, pohoštění na oslavu či už jen chcete vyzkoušet něco nového, jsou tyto rohlíčky tou správnou volbou! Tato dobrota je také skvělým tipem na víkendovou snídani až do postele, kterou zajisté potěšíte každého člena vaší rodinky.

Už se vám začínají sbíhat sliny? Pojďme si tedy společně přichystat tyto výborné ořechové rohlíčky!

Pokud i vy máte svůj oblíbený recept a chcete se s námi o něj podělit, pak rozhodně navštivte naši facebookovou skupinu Prima kuchařka.

Výborné ořechové rohlíčky, rychlá příprava a žádné kynutí!
Zdroj: egyszerugyorsreceptek.com

Co budeme potřebovat:

  • 650 g hladké mouky
  • 300 g másla
  • lžičku soli
  • kostka droždí
  • 100 ml mléka
  • 1 lžička cukru
  • trocha zakysané smetany

Jak postupovat:

1) Začneme tím, že si v troše teplého mléka s cukrem rozmícháme kvasnice. Ve druhé míse si smícháme zbylé suroviny a následně přidáme kvasnicovou směs.

2) Necháme půl hodinky odpočinout. Poté si rozvalíme na tenké čtverce a naplníme libovolnou směsí. Následně zavineme do rohlíčku.

3) Připravíme si plech, který si vyložíme pečícím papírem, na který začneme jednotlivé rohlíčky skládat. Pečeme při 180 dozlatova. Po vyndaní je ještě horké vyválíme v moučkovém cukru. Máme hotovo!

Přejeme dobrou chuť!

Sdílejte tento recept na výborné ořechové rohlíčky, rychlá příprava a žádné kynutí také s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají. Můžete také navštívit náš další článek, kde naleznete recept na chutný makový koláč s vanilkovým krémem a čokoládovou polevou.

Zdroj receptu: egyszerugyorsreceptek.com