5 modelů bot adidas, které potřebujete znát

Adidas boty jsou velmi žádaným artiklem. Podívejte se na 5 modelů bot adidas, které potřebujete znát.
Modely adidas, které potřebujete znát

Nejlepší Adidas boty dnes nejsou žádané jen pro jejich módní styl. Značka vychází vstříc potřebám sportovců od samého počátku, aby dodávala výkonné tenisky. Žádané jsou mezi milovníky turistiky, běhu až po cyklistiku. Proto má Adidas také několik patentovaných inovací, jako je technologie Boost, která poskytuje odpružení a návrat energie – pro výrobu jedněch z nejlepších aktivních bot.

Stručně řečeno, boty Adidas jsou směsicí dědictví, kultury, stylu a inovací. Nejlepší boty adidas, které jsme vybrali níže, vám přesně ukážou, jak na to. Od vycházkové obuvi po cvičební obuv, to jsou všechny styly Adidas, které musíte mít.

1. adidas Superstar

Superstar, která byla původně představena v roce 1969 jako nízká basketbalová obuv, patří mezi nejžádanější modely. adidas Superstar, která od svého debutu mění styl hry hip-hop, skateboarding a celkově streetwear tenisky, se stále zlepšuje se stylovějšími barvami. Jako stálice v módě pochybujeme, že tyto tenisky někdy vyjdou z módy. Nosí se vším, od jednobarevných teplákových souprav po svatební obleky. Pokud jde o styling, zde jsou neomezené možnosti.

2. adidas Terrex

Tyto boty skutečně zvládnou všechny terénní podmínky, na silnici i v terénu, a typické odpružení Lightstrike v citlivé mezipodešvi dokonce poskytuje návrat energie, aby vás udržela v chodu. Gumová podešev s ohromující přilnavostí může poskytnout trakci a tlumit i tu nejhrbolatější cestu, mokrou nebo suchou.

3. adidas Gazelle

Jako jedny z prvních retro tenisek, ukazují vše, co je na Adidas rozpoznatelné, totiž semišový design se třemi pruhy, kterým model disponuje. Nejnovější vydání, které se zrodilo jako pár kopaček, nyní působí extra devadesátkově a přesto nadčasově vypadající. Skvělým oblíbeným aspektem modelu Gazelle je, jak neuvěřitelně snadno se stylizuje. Navíc je můžete nosit skutečně kamkoliv.

4. adidas Stan Smith

Další oblíbené Adidas boty, které se staly synonymem značky, jsou ty z kolekce Stan Smith. Jsou to jedny z mála tenisek Adidas, které se zrodily v roce 1963 jako pár tenisových bot, které nemají ikonický design se třemi pruhy. Místo toho je tento motiv nahrazen třemi řadami větracích otvorů. Oceníte jejich špičkové pohodlí, kožený svršek, který se snadno přizpůsobí vašim nohám, a styl, který prostě funguje.

5. adidas Dropset

Všestranný model bot vhodných na crossový trénink. Podle definice jsou to boty, které mohou uspokojit různé typy cvičení. Tréninkové boty Adidas navíc přinášejí pohodlí a podporu pro různé tréninky a cvičení s tuhou patou, která vám zajistí jistotu při vzpírání. Navíc si můžete vybrat z několika barev i velikostí.