Rychlá pomazánka z moravanky, kterou si zamilujete

Připravte si na krásný sobotní večer rychlou pomazánku z moravanky, která je nejen výtečná, ale i snadno a rychle připravitelná. Moravanka, kombinovaná s jemným juniorem a plně chutným eidamem, tvoří dokonalou chuťovou harmonii. Majonéza dodává pomazánce tu pravou krémovost, zatímco špetka soli zvýrazňuje všechny chutě. Ideální k podávání s čerstvým pečivem nebo jako lahodný dip.

Zdroj: Robert Zeman

Ingredience

  • 1 moravanka, rozmixovaná (bez nálevu a feferonky)
  • 15 dkg junioru, nastrouhaného
  • 20 dkg eidamu, nastrouhaného
  • Malý kelímek majonézy
  • Špetka soli

Postup přípravy

1) Moravanku důkladně sceďte, abyste odstranili veškerý nálev, a odstraňte feferonku.

2) Rozmixujte moravanku na hladkou hmotu.

3) V míse smíchejte rozmixovanou moravanku, nastrouhaný junior a eidam.

4) Přidejte majonézu a špetku soli a vše důkladně promíchejte, dokud nezískáte jednolitou a krémovou konzistenci.

5) Pomazánku ochutnejte a podle potřeby přidáte další sůl.

Vyzkoušejte také:

Závěr

Tato rychlá pomazánka z moravanky je dokonalým řešením, pokud hledáte chutnou a snadno připravitelnou večeři. S její bohatou chutí a krémovou texturou si získá srdce každého, kdo ji ochutná. Podávejte s oblíbeným pečivem nebo jako originální dip k zelenině a užijte si spokojený večer.