Křupavé smažené brambory s houbami na pánvi: Neodolatelná pochoutka plná chuti!

Připravte si křupavé smažené brambory s houbami na pánvi, které jsou neodolatelnou pochoutkou plnou chuti. Tato lahodná kombinace smažených brambor a aromatických hub je ideální jako samostatné jídlo nebo jako příloha k různým pokrmům. Připravte si tuto neodolatelnou pochoutku a užijte si její bohatou chuťovou symfonii.

Pokud i vy máte svůj oblíbený recept, rozhodně nám o něm napište do naší facebookové skupiny Prima kuchařka.
Zdroj: KAZAN

Smažené brambory s houbami na pánvi

Co budeme potřebovat:

  • 250 g žampiony
  • 600 g brambory
  • 1 cibule
  • 20 g másla
  • sůl – podle chuti
  • černý pepř – podle chuti
  • 1 stroužek česneku
  • čerstvý kopr – podle chuti

Jak budeme postupovat:

1. Houby nakrájejte na půlměsíčky, vložte je do pánve s olejem a na středním plameni je osmažte dozlatova. Po usmažení je přendejte na talíř a nechte stranou.

2. Do jiné pánve s olejem dejte brambory nakrájené na hrubé půlměsíčky a 5 minut je smažte na mírném ohni z každé strany.

3. Následně k nim vsypte jemně nakrájenou cibuli a kostku másla – promíchejte, nakonec přidejte usmažené žampiony a dochuťte solí a černým pepřem.

4. Také přidejte česnek nakrájený nadrobno a čerstvý kopr nakrájený na jemno – promíchejte společně.

5. Můžete je také podávat jako přílohu k jídlu nebo s dresinkem, který máte rádi.

6. Podávejte je hlavně s láskou, velkou chutí a radostí.

Přátelé přejeme dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD: