Objevte kouzlo dřevěných svítidel z Moravy

Dřevo, jako symbol tradičního řemesla a přírodního stavebního materiálu, bylo vždy neodmyslitelnou součástí našich domovů. Vždy propojovalo vnitřní prostory s přírodou a nyní, v éře moderní technologie, hraje klíčovou roli i ve sféře osvětlení. Ale co dělá dřevěná svítidla tak nezaměnitelnými a proč by měla zdobit i vaši ložnici, obývací pokoj nebo kuchyni?

Kousek přírody u vás doma

Moderní dřevěná svítidla jsou spojením harmonie přírodního materiálu, teplé atmosféry a pokroků v technologii osvětlení. Ať už máte domácnost v rustikálním nebo moderním stylu, takové ručně vyrobené dřevěné svítidlo přinese hřejivý dotek přírody i k vám domů.

Tradice s osobitým charakterem

Dřevo ztělesňuje krásu, jedinečnost i ekologické přístupy. Svítidla z masivního dubu či ořechu nejen že vydrží desítky let, ale podobně jako dobré víno, s věkem získávají na kráse. Jde tak o designový ale zároveň funkční prvek u vás doma, který navíc díky špičkové LED technologii šetří vaše peníze za elektrickou energii.

Zelená volba pro budoucnost

Jako obnovitelný materiál je dřevo symbol udržitelnosti. Je nezbytné, aby pocházelo z udržitelných zdrojů, certifikovaných podle norem udržitelného lesního hospodářství a taky aby materiál pro výrobu necestoval přes půl světa. V naší moravské dílně lampax.cz používáme pro výrobu dřevěných svítidel dřevo z českých lesů a jdeme ještě dále – za každé vyrobené svítidlo vysadíme v našich českých lesích nový strom, pro novou generaci.

Řemeslná dokonalost a moderní technologie

Náš důraz na udržitelnost a energetickou účinnost je zdůrazněn kombinací ruční výroby se špičkovou rakouskou LED technologií firmy Tridonic – světovým leaderem v oblasti výroby komponent pro LED svítidla. Spojení masivního dřeva s energeticky úspornými LED, je odpovědí pro ty, kteří chtějí spojit tradiční s moderním, zatímco dbají na naši planetu. Svítidla od lampax.cz garantují dlouhou životnost, úsporu el. energie a designovou výjimečnost.

Zvolit dřevěné svítidlo znamená ocenit tradiční hodnoty, design nového věku a ekologické uvědomění. Ať potřebujete osvětlit domov, kancelář či vaši roubenku, naše dřevěná svítidla vytvářejí příjemnou atmosféru pro relaxaci, práci i setkání s blízkými. Objevte kouzlo dřeva v novém světle!