Vstupte do světa jemných chutí a výjimečných možností! Dnes vás zveme k objevování lahodného předkrmu z lososa, který dokáže proměnit vaši kulinářskou zkušenost. Tato nádherně komponovaná alternativa k tradičním předkrmům vás okouzlí nejen svým vkusem, ale také elegancí a pestrostí. Připravte se na kulinářskou revoluci na vašem talíři!
Pokud i vy máte svůj oblíbený recept, rozhodně nám o něm napište do naší facebookové skupiny Prima kuchařka a navštivte také skupinu Prima Inspirace, kde najdete každý den spoustu skvělých receptů.
Předkrm z lososa
Co budeme potřebovat:
- 200 g lososa nakrájeného na poloviční plátky
- 2-3 vařená vejce
- 2 čerstvé okurky
- 200 g taveného sýra
- 2-3 lžíce majonézy
- francouzská bageta
Jak budeme postupovat:
1. Uvařená vejce a tavený sýr protřete na malém struhadle (aby se tavený sýr snadno strouhal, nechte ho 30 minut v mrazáku). Smíchejte je a přidejte k nim majonézu.

2. Čerstvé okurky nastrouhejte na velkém struhadle. Pustí šťávu, která by neměla skončit na kanapkách.

3. Z ryby odstraňte kůži a kosti. Nakrájejte je na tenké plátky.

4. Nakrájejte francouzskou bagetu na plátky.

5. Plátky chleba potřete směsí taveného sýra a vejce.


6. Navrch položte nastrouhanou okurku.

7. Na vrstvu okurky položte plátky lososa.

8. Kanapky položte na talíř a servírujte je na slavnostní stůl!

Přejeme vám i vašim blízkým dobrou chuť!