Dokonalý recept, pokud chcete připravit něco dobrého. Tyto kuřecí prsa plněná zeleninou si zamilujete – jednoduchý a rychlý recept. Použijte svou oblíbenou zeleninu a získáte skvělý pokrm! Maso je křehké a šťavnaté a zeleninová nádivka je nejlepší.

Co budeme potřebovat:
- 1 kg kuřecích prsou
- 60 g paprik
- 60 g rajčat
- 60 g zeleného hrášku nebo zelené cibule
- 60 g hustého jogurtu nebo zakysané smetany
- 60 g 20% sýra
- 1 lžička sušeného oregana nebo bazalky
- 1 lžička olivového nebo rostlinného oleje
- 1 – 1,5 lžičky soli
- 1/3 lžičky černého pepře
Jak budeme postupovat:
1.Odřízněte tuk z kuřecích prsou a pak
odřízněte menší kus masa ze spodní části.
2.Udělejte podélný řez na každém kuřecím prsu, přičemž na každé straně ponechte 2-3 cm. Vytvarujte do jakési kapsy.

3.Maso potřete solí, oreganem a olivovým olejem,
poté je 10 minut marinujte.
4.Papriku a rajčata nakrájejte na malé kostičky. Pokud používáte
zelenou cibulku a nakrájejte ji.
5.Nastrouhejte sýr.
6.Smíchejte rajčata, papriky, hrášek, sýr a hustý jogurt. Nádivku osolte a opepřete.

7.Kuřecí prsa naplňte zeleninou a směsí nádivky.
8.Pečte maso 40 minut při teplotě
200°С.
Přejeme vám dobrou chuť k jídlu!