Tato domácí hermelínová pomazánka s čerstvým chlebem je vhodná na snídani, svačinu nebo jako předkrm. Hermelín dodává výraznou chuť a sýrový charakter, majonéza a pomazánkové máslo zajistí krémovou konzistenci a výbornou mazlavost. Tuto pomazánku si můžete připravit rychle a snadno a určitě potěší vaše chuťové buňky.
Co budeme potřebovat:
- 1 hermelín nahrubo nastrouhaný
- 1 pomazánkové máslo
- 1 vejce nahrubo nastrouhané
- 3 lžíce majonézy
- 1 lžička hořčice
- 1 cibule najemno nakrájená
- šunka
- sůl a pepř podle chuti
Jak budeme postupovat:
1) Do mísy dejte nastrouhaný hermelín, pomazánkové máslo a nastrouhané vejce.
2) Přidejte 3 lžíce majonézy, lžičku hořčice a najemno nakrájenou cibuli.
3) Přidejte na kostičky nakrájenou šunku a promíchejte.
4) Ochutnejte a podle potřeby osolte a opepřete.
Připravte si k ní – Domácí pšenično-žitný chléb