Módní pánské zimní bundy v duchu athleisure stylu – co bude top v roce 2023?

Athleisure je jedním z nejdůležitějších trendů letošní sezóny a zároveň projevem velkých změn. Ukazuje obrat k udržitelné módě, péči o pohodlí, obdiv k estetice minimalismu a modernosti. Čím se athleisure styl vyznačuje a proč je tak oblíbený? Poznejte co bude top v roce 2023.
módní pánské zimní bundy v duchu athleisure stylu – co bude top v roce 2023?

Oblečte se v athleisure stylu

Athleisure není jen oblečení, ale také životní styl, který charakterizuje aktivní lidi, kteří se starají o své zdraví a mají rádi aktivní trávení volného času. Chcete-li se oblékat v atletickém duchu – vsaďte na volné, zúžené teplákové soupravy, mikiny s kapucí a světlé péřové bundy, bombery nebo prošívané vesty. Přidejte tenisky do ladící s outfitem. Styling můžete směle rozbít prvky ležérního oblečení. Na pomoc vám přijdou saka a košile s měkkým límečkem. Tento styl je tak pohodlný, že vám umožní plynule se přizpůsobit jakékoli situaci. Snadno si tak doplníte šatník do práce, do posilovny i na setkání s přáteli.

Bundy v athleisure stylu v roce 2023

V roce 2023 budou trendy zimní bundy i bombery v athleisure stylu, které najdete i na Bolf.cz. Bomber je jednou z nejmódnějších pánských bund na jaro i podzim 2023. Má lehce oversize střih, rukávy a pas jsou zakončeny lemem. Hitem je kožená, prošívaná, saténová nebo polyamidová varianta, ale možností je mnoho. Historie této bundy sahá až do předválečných dob. Dříve sloužila americkým pilotům a postupem času, díky slavné značce Alpha Industries, si bomber s nášivkami NASA našla cestu i do Evropy a stala se neodmyslitelným prvkem athleisure stylu, tedy sportovní elegance. Příští rok vsaďte na model ve šťavnatých barvách: zelená, oranžová a červená nebo klasický béžový nebo černý bomber. Sáhnout můžete po bundě v barvě roku, kterou bude pro rok 2023 Vining Ivy, která symbolizuje vodní hlubiny.

Pánské bundy ve sportovním stylu

Pánské sportovní bundy jsou velmi širokou skupinou produktů. Stačí si vybrat správný model v souladu s ročním obdobím, vaší postavou i požadavky. V athleisure můžete vybírat například softshellové bundy, které jsou voděodolné, větruvzdorné a stylové. Využijete je jak při sportovních aktivitách, tak při procházkách po městě.

Sportovní prodyšné modely jsou skvělým řešením pro všechny životní situace. Sportovní bundy jako jsou softshelky jsou prodyšné a mají volnější střih. Proto si můžete být jisti svým pohodlím při plnění každodenních povinností. Existuje nekonečné množství stylingových možností pro pánské sportovní bundy. V době oblíbenosti athleisure trendu můžeme s jistotou říci, že vám bude sportovní bunda slušet i v elegantních kombinacích. Svrchní oblečení ve sportovním tónu proto můžete nosit k teplákům do posilovny, džínám na víkendový drink do města. Hodí se také k chinos kalhotám do práce a dokonce i ke kalhotám ke kostýmu. Oblíbené jsou prošívané sportovní bundy v tmavých barvách. Jsou elegantní a jejich jemný střih se bude hodit k oficiálnějším outfitům. Tento trend můžete následovat i v roce 2023. Rozhodně neuděláte chybu.