Kuřecí játra na cibulce se zakysanou smetanou

Říká se, že dobré jídlo utužuje vztahy. Krok za krokem vám představíme skvělý recept na kuřecí játra na cibulce se zakysanou smetanou. Příprava pokrmu vám zabere jen několik málo minut a vznikne vám lahodný plnohodnotný oběd nebo večeře.

Kuřecí játra na cibulce se zakysanou smetanou
Zdroj: KAZAN

Co budeme potřebovat:

  • 400 g kuřecí játra
  • 1 cibule
  • 150 g zakysaná smetana
  • 100 g vody

Na zdobení:

  • petrželka

Jak budeme postupovat:

1. Nakrájejte cibuli nadrobno a dejte ji na pánev s olejem. Smažte 2-3 minuty a přidejte do něj nakrájené kousky kuřecích jater. Osolte, opepřete a promíchejte.

Kuřecí játra na cibulce se zakysanou smetanou
Zdroj: KAZAN
Kuřecí játra na cibulce se zakysanou smetanou
Zdroj: KAZAN
Kuřecí játra na cibulce se zakysanou smetanou
Zdroj: KAZAN

2. Přidejte zakysanou smetanu, zalijte vodou a vařte na mírném ohni 10 minut.

Kuřecí játra na cibulce se zakysanou smetanou
Zdroj: KAZAN
Kuřecí játra na cibulce se zakysanou smetanou
Zdroj: KAZAN

3. Jako přílohu my jsme dávali rýži, ale vy si můžete vybrat podle svého vlastního výběru.

4. Nakonec posypejte petrželkou.

5. Podávejte s láskou a velkou chutí.

Kuřecí játra na cibulce se zakysanou smetanou
Zdroj: KAZAN

6. Dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD: