Bojujete s nedostatkem místa v garáži? Pomůžou vám regály

Nedostatek místa je fenomén, se kterým bojují prakticky všichni: doma, v dílně i v garáži. A protože ani byt ani garáž nejsou nafukovací, musíme hledat jiné způsoby, jak si s místem přece jen trochu přilepšit. Třeba s pomocí praktických kovových regálů.

Zdroj: Majster-regal.cz

Využijte prostor na maximum

Pevnost kovových regálů lze ve stísněných prostorách garáže snadno uplatnit. Kovové regály do garáže lze použít pro vše, co souvisí s péčí o vašeho plechového miláčka, třeba i na různé prostředky pro mytí aut. Odkládat na jednotlivé police můžete nejrůznější oleje, saponáty, vosky ale i nářadí a další prostředky pro údržbu vašeho vozu.

Prostor v garáži můžete díky kovovým regálovým policím využít opravdu až po strop a tím získat maximum místa. Uspořádání jednotlivých potřeb pro využití opravy aut najde díky regálům svůj pevný řád. Díky dobře uspořádaným policím tak získáte komfortní přehled o všech jednotlivých věcech.

Garáž nejen pro auto

Kovové regály do garáže můžete využít i k uskladnění pneumatik, které se během sezony dvakrát mění. Objemné pneumatiky, které mají navíc i vysokou hmotnost na nosných kovových regálech skladují až překvapivě dobře. Nástěnné kovové regály jsou navíc pevně ukotveny na stěnu, tudíž nemůže dojít ani k poškození vašeho vozidla při jejich pádu.

Kovové regály do garáže jsou výhodné pro všechny ty, kteří chtějí mít potřebné věci při ruce vždy a za všech okolností. A kdo by nechtěl? Správná organizace všech potřebných věcí šetří často kromě místa i váš čas. A třeba o to více, že garáž nemusí být nutně místem vyhrazeným jen pro vaše auto. Garáž může poskytnout zároveň i zázemí pro uskladnění nejrůznějších věcí, pro které není místo přímo doma.

Místa není nikdy dost, nebojte se proto zapojit regály do garáže, místa budete mít najednou mnohem více.